Menu

Vrachtwagenchauffeur opleiding

Logistiek

04-02-2023
Heel Nederland

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden, maar heb je nog geen rijbewijs C of CE? Actief Werkt! biedt jou een opleiding vrachtwagenchauffeur met baangarantie aan. Sla samen met ons de weg in naar jouw toekomst!

Vrachtwagenchauffeur worden?

Is het jouw droom om vrachtwagenchauffeur te worden? Dan kan deze droom bij Actief Werkt in vervulling gaan. We hebben namelijk een uniek traject waarbij we je een vrachtwagenchauffeur opleiding mét baangarantie bieden. Herken jij je in onderstaand plaatje? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als vrachtwagenchauffeur is de vrachtwagen jouw werkplek. Jij vindt het heerlijk om achter het stuur te zitten en het land door te touren. Elke dag ervaar je weer dat ultieme gevoel van vrijheid. Je bent eigen baas en met jouw truck kom je nog eens ergens, want jij vervoert ladingen van de ene naar de andere plek. Logistiek gaat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar door. Werken op onregelmatige werktijden zijn voor jou geen probleem. Ideaal, zo kun je je baan prima combineren met je hobby's! 

Je bent zuinig op je truck en je zorgt ervoor dat hij netjes blijft. Je hebt een prettige en veilige rijstijl. Is er een gevaar op de weg? Dat gevaar ontwijk jij met gemak. Als vrachtwagenchauffeur zorg jij ervoor dat de lading op tijd en veilig vervoert wordt. 

Wat vragen wij van je?

 • In het bezit van een rijbewijs B 
 • MBO werk- / denkniveau 
 • Flexibel in werkuren en dagen 
 • Klantgericht 
 • Je voelt je op je gemak in het verkeer
 • Je houdt van vrijheid in je werk 

Vrachtwachtenchauffeur opleiding via Actief Werkt

Wij investeren graag in jouw droom om chauffeur te worden. Heb je de verkeerde baan gekozen? Gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wordt dit misschien je eerste baan? Actief Werkt! biedt alle gemotiveerde mensen de kans om zich op te leiden tot vrachtwagenchauffeur. 

Na een korte proefperiode ga je van start met je opleiding. Ondertussen ben je aan de slag in alle voorkomende werkzaamheden. Je krijgt persoonlijke begeleiding bij het behalen van jouw certificaat. Jij bent leergierig, houdt van aanpakken en hebt een dosis doorzettingsvermogen.

De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt ongeveer 4 tot 6 maanden. 

 • Theorie: 1) Verkeer en techniek 2) Administratie 3) Cases 
 • Praktijk: 1) Prakijkexamen 2) Praktische toets 3) Besloten terrein toets 

Opleiding met baangarantie

Heb jij de vrachtwagenchauffeur opleiding succesvol afgerond? Dan ga je direct aan de slag als chauffeur bij één van de leukste werkgevers in bijvoorbeeld de afvalverwerking, containertransport of distributie van levensmiddelen. Daarnaast ontvang je een mooi start salaris en goede toeslagregeling. Start jouw toekomst in de transport en logistiek. Drive is life!

In 6 stappen ben jij vrachtwagenchauffeur

 1. Meld je aan
 2. Kennismakingsgesprek op onze vestiging
 3. Testen om te kijken of jij geschikt bent als chauffeur
 4. Het tekenen van een opleidingsovereenkomst
 5. Start van je opleiding
 6. Geslaagd... aan de slag als chauffeur! 

Contact

Interesse in ons opleidingsprogramma tot vrachtwagenchauffeur? Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom. Ook als je al via ons aan het werk bent en graag wilt doorgroeien, kun je je aanmelden voor een chauffeursopleiding. Neem via onderstaande button contact op met je dichtstbijzijnde vestiging of via onderstaande button.

{formulier_36}

Schrijf je in

Waarom Actief!

 • Solliciteer binnen 2 minuten
 • Meer dan 50 locaties
 • Je eigen contactpersoon
 • Handige 'Mijn Actief' App
 • Direct aan de slag!