Menu

Assistent Infra-Groen

Infra / Groen

19-09-2021
Heel Nederland

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die zich willen (om)scholen in de Infra- of Groenbranche. In deze 3-weekse opleiding, met aansluitend een stageperiode van 4 weken, leer jij de basistechnieken die komen kijken bij het werken in de GWW (grond-, weg- en waterbouw) en het werken in de groenvoorziening. 

Inhoud opleiding

Onderstaande onderwerpen komen tijdens de opleiding uitgebreid aan bod:

✓ Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s)
✓ Algemene veiligheid (VCA)

✓ Veilig werken met de bosmaaier
✓ Bestrijding Eikenprocessierups
✓ Plantenkennis & beplantingen zetten
✓ Onkruidbestrijding

✓ Grondwerkzaamheden: voorsteken voor de minikraan, riolering, KLIC melding, kabels en leidingen herkennen, opzoeken en vervangen
✓ Bestraten: hoogtes uitzetten, plaatsen van kolken en putten, banden zagen en zetten, vleien, werken met de laser, trilplaat en wackerstamper.

Arjan is leermeester tijdens de opleiding Assistent Infra - Groen. Hij vertelt je graag meer over de opleiding.

Bekijk video

Toetsing en certificering

Aan het einde van de opleiding volgt een examen. Tijdens het examen word je op bovengenoemde criteria getoetst. Wanneer je het volledige opleidingstraject inclusief examen met goed gevolg hebt deelgenomen ontvang je hiervoor een certificaat.

Toekomstperspectief

Wil je meer weten over het werken in de infra- of groenbranche na het behalen van je certificaat Assistent Infra - Groen?

Bekijk toekomstperspectief

Aanmelden

De opleiding Assistent Infra - Groen 2021 is inmiddels van start gegaan. Aanmelden is daarom op dit moment niet mogelijk. Houd deze pagina in de gaten, binnenkort volgt een nieuwe startdatum. Wil je vast meer informatie over deze opleiding? Neem gerust contact met ons op.

Schrijf je in

Waarom Actief!

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Je eigen contactpersoon
  • Iedere week kans op AirPods
  • Handige 'Mijn Actief' App
  • Direct aan de slag!