Menu

Offshore vacatures (4)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau
Je filters
  • 10 km
  • Offshore

Heb jij geen vliegangst en wil jij eens wat anders dan met je auto naar je werk? Bekijk dan eens de offshore vacatures van Actief Techniek. We bieden je verschillende uitdagende functies, zoals E&I monteur/technician, (instrumentatie)fitter, lasser en sleutelaar. Heb je gezocht tussen onze offshore vacatures, maar zit er nu niks voor je tussen? Dan kun je ook open solliciteren. Zodra we een passende baan voor jou hebben gevonden, nemen we contact met je op.

Offshore vacatures fitter

Heb jij technisch inzicht en oog voor veiligheid? Dan zijn onze offshore vacatures als fitter geschikt voor jou. Je werkt met verschillende soorten leidingen, bijvoorbeeld voor stoom, water, luchtdruk, oliedruk, koeltechniek en verwarming. Jij kunt deze als de beste inmeten, vermaken en monteren. Naast offshore vacatures als fitter vind je ook vacatures bij Actief Techniek voor andere branches, zoals:

Offshore vacatures marine

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je op verschillende locaties in binnen- en buitenland werkt? Dan zijn onze marine & offshore vacatures perfect voor jou. Je gaat aan de slag op verschillende schepen in binnen en buitenland en focust vooral op de technische kant met montage- en onderhoudswerk. Spreken onze marine & offshore vacatures jou aan, maar beschik je nog niet over de juiste papieren? Geen punt. Je kunt ook een training of opleiding via Actief Techniek volgen.

Offshore vacatures lasser

Als lasser ben je flexibel; je kunt werken in een kleine ruimte maar ook op grote hoogte. Herken jij jezelf hierin? Dan kun je reageren op onze offshore vacatures als lasser. We zoeken Tig en Mig Mag en elektrode lassers voor wie het samenstellen en hechten van metaalconstructies een tweede natuur is. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken ligt jou. Ben je enthousiast geworden over onze offshore vacatures als lasser en heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met onze projectmanagers of kom langs bij één van onze vestigingen.

Offshore opdrachten ZZP

Ook als ZZP’er ben je aan het juiste adres bij Actief Techniek. Naast offshore vacatures vind je bij ons ZZP opdrachten die precies in jouw straatje passen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we je niet alleen voorzien van aantrekkelijke ZZP opdrachten, we regelen ook de administratieve rompslomp voor je. Hierdoor kun jij je helemaal richten op waar het om draait: het werk. Heb je als ZZP’er gezocht naar offshore vacatures, maar zit er niks voor je tussen? Je vindt bij ons ook vacatures in de metaal en installatietechniek.