Menu

Bouw opleidingen

Bouw opleidingen  

Heb jij bouwkundig inzicht? Of heb je interesse in bouwwerk en werk je zowel graag zelfstandig als in een team? Dan is een Bouw- opleiding óf cursus echt iets voor jou! Wij bieden verschillende opleidingsmogelijkheden aan binnen de Bouw-sector. Je kunt je mogelijkheden uitbreiden door een training of cursus te volgen of je volledig laten omscholen. Hierdoor kun jij groeien in je functie of beginnen aan een nieuwe uitdaging! 

 

✓ Je lesgeld wordt betaald door ons

✓ We regelen werkkleding en gereedschap voor je

✓ Eventuele reiskosten worden vergoed

Opleidingsaanbod Bouw

Combineer jij leren het liefst met werken? Dan is een BBL-opleiding geschikt voor jou! Je gaat één dag per week naar school voor de theorie en de andere dagen ben je (betaald) aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Je doet dus alle praktijkervaring op in het bedrijf waar je werkt. Hieronder tref je ons BBL opleidingsaanbod aan binnen Bouw:

Opleiding: BBL Timmerman

Zou jij graag het timmervak willen leren zodat jij uiteindelijk helemaal zelfstandig je eigen woning kan bouwen? Wij bouwen graag samen mee aan jouw toekomst!

Meer informatie

<< Terug naar het opleidingsoverzicht

 

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op!