Menu

Bouw opleidingen

Bouw opleidingen timmerman

Combineer jij leren het liefst met werken? Dan zijn onze bouw opleidingen tot timmerman zeer geschikt voor jou! Je gaat één dag per week naar school en de andere dagen ben je aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Hierbij leer je onder andere het stellen van profielen en kozijnen, het maken van dakwerk en het afhangen van deuren en ramen. Bij Actief Techniek bieden we je bouw opleidingen tot timmerman niveau 2 en 3.

Bouw opleidingen metselaar

Bij Actief Techniek vind je trainingen en cursussen die van toepassing zijn bij verschillende technische banen. Zo zijn onze bouw opleidingen handig voor jou als metselaar, maar ook voor andere banen in de bouw. We bieden je onder andere de volgende trainingen en cursussen:

  • Veilig werken met rolsteigers
  • Luchtdicht bouwen
  • Communicatie en gedrag in aardbevingsgebieden
  • VCA-B

Bekijk het aanbod bouw opleidingen als metselaar online voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Bouw opleidingen beginner

Heb jij nog niet zo veel ervaring met werken in de bouw? Dan is het slim om onze bouw opleidingen voor de beginner te volgen. Hiermee specialiseer je je steeds meer in jouw sector. Hierdoor wordt jouw werk uitdagender en gevarieerder. Naast bouw opleidingen vind je bij Actief Techniek ook opleidingen in andere sectoren, zoals:

Bouw opleidingen ervaren

Het kan zijn dat je al jaren in de bouw werkt en veel ervaring hebt opgedaan. Dan zijn onze bouw opleidingen voor de ervaren vakkracht iets voor jou. Je kunt je mogelijkheden uitbreiden door een training of cursus te volgen of je laten omscholen. Hierdoor kun jij groeien in je functie of beginnen aan een nieuwe uitdaging. Kom een keertje langs bij één van onze vestigingen als je meer wilt weten over de bouw opleidingen voor ervaren vakkrachten.

Vacatures en ZZP opdrachten

Naast opleider zijn wij ook een uitzendbureau en een bedrijf in ZZP bemiddeling. Je kunt dus solliciteren op vacatures bij Actief Techniek of via ons ZZP opdrachten binnenhalen. Bekijk onze ZZP opdrachten online! Onze klanten zoeken ZZP’ers die van aanpakken weten.