Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

Jawad pakt zijn kans als chauffeur.

13 June 2022

Jawad werkt als vrachtwagenchauffeur. Hij vond zijn nieuwe uitdaging via Actief Werkt!. Hier lees je zijn verhaal.

Actief Werkt! Techniek zet Niels Hoogstrijd in de spotlights

25 May 2022

Actief Werkt! Techniek zet Niels Hoogstrijd, 21 jaar, in de spotlights. Niels heeft zijn vaste baan als lasser opgezegd om voor opdrachtgevers via Actief Werkt! Techniek aan de slag te gaan.

Maak kennis met Thomas Erdman

17 May 2022

Thomas zet zich al jaren in voor Actief Werkt! Techniek. In 5 jaar tijd maakte hij mooie stappen van junior projectmanager naar branchemanager.

Dit vieren we op 1 mei

1 May 2022

1 mei is Dag van de Arbeid. Maar weet je eigenlijk wel waarom we dit vieren? Hier lees je het verhaal achter 1 mei.

Komt uw uitzendkracht in aanmerking voor energietoeslag?

21 April 2022

Huishoudens met een inkomen van € 2.070 per maand of lager komen mogelijk in aanmerking voor een energietoeslag. Deze toeslag helpt huishoudens met de stijgende energierekening.

Onderweg zijn we offline

28 March 2022

In de auto, op de fiets of op de scooter, telefoongebruik achter het stuur kan zorgen voor levensgevaarlijke situaties. Dat geldt voor diegene die de telefoon gebruikt, maar ook voor de andere verkeersdeelnemers. Hoe komt het dat we toch onze telefo

5 trends in Uitzendland!

24 March 2022

De Nederlandse uitzendbranche verandert de komende jaren stevig. We zien verschillende trends die ons uitdagen opnieuw naar uitzendwerk te kijken. Die trends bieden ook kansen! Lees in dit nieuwste rapport de 5 belangrijkste trends die wij signaleren

Exclusieve samenwerking met Verwater Industrial Services

7 February 2022

Verwater Industrial Services Noord Oost en Actief Techniek werken exclusief samen voor productie-uitbreiding en grootschalig onderhoud van Teijin.

Voel jij je veilig op de werkvloer?

1 November 2021

Je veilig voelen op de werkvloer is belangrijk. Je fysieke veiligheid, maar ook dat je geen last hebt van ongewenst gedrag. Wat als het je toch overkomt?

Kies een categorie