Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

Actief Werkt! adviseert carrièreswitchers in nieuw RTL4 programma

28 januari 2020

In het nieuwe RTL4 programma 'Wat ik altijd wilde worden'biedt Actief Werkt! mensen die een carrièreswitch overwegen een kans.

Compensatie bij ontslag langdurige ziekte

21 januari 2020

Heeft u een werknemer ontslagen wegens langdurige ziekte? Vanaf 1 april 2020 kunt u als werkgever bij het UWV compensatie aanvragen voor deze vergoeding. 

Jawad pakt zijn kans als chauffeur.

16 januari 2020

Jawad werkt als vrachtwagenchauffeur. Hij vond zijn nieuwe uitdaging via Actief Werkt!. Hier lees je zijn verhaal.

De stoerste vuilnisvrouw is Joy

9 januari 2020

Dat er vooral mannen achter een vuilniswagen staan maakt Joy niks uit. De 23-jarige Joy Vuuren is een hardwerkende vuilnisvrouw bij Cyclus.

Zo voorkomt VAC ongelukken op de werkvloer

18 december 2019

Bij Actief Werkt! is het top-prio dat de flexcollega’s veilig werken. We werken met veel bedrijven samen en we vinden het ook belangrijk dat deze bedrijven goed omgaan met veiligheid. Wij geven je graag een kijkje achter de schermen bij VAC

Wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen opnemen

4 december 2019

Hoe zit het met het opnemen van je wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen? En wat zijn de regelingen hier omheen? Hier vertellen we het.

De collectieve zorgverzekering

4 december 2019

Het nieuwe jaar komt er weer aan. Dit betekent voor jullie weer een nieuw aanbod voor een collectieve zorgverzekering 2020. Heb jij je al verdiept in de kortingen, premies en voordelen?

5 tips hoe om te gaan met financiële zorgen bij medewerkers

30 oktober 2019

Heeft u medewerkers met financiële zorgen? Meer zicht krijgen hierop betekent meer grip krijgen hierop, en dat is goed voor het hele bedrijf. Wij geven u tips.

Geharmoniseerde cao voor uitzendkrachten

29 oktober 2019

Per 30 december worden de twee cao’s van de ABU en de NBBU helemaal geharmoniseerd. Het blijven formeel twee cao’s, maar inhoudelijk zijn de cao’s hetzelfde.

Kies een categorie