Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

Actief Werkt! op SBS6 bij Doe Maar Duurzaam

19 June 2024

Bij Actief Werkt! zijn we trots om te delen dat we binnenkort te zien zijn in het tv-programma ‘Doe maar Duurzaam’ op SBS6! In deze speciale uitzending brengen we het thema duurzame inzetbaarheid tot leven door ons inspirerende opleidingstraject van

Actief Werkt! ontvangt wederom keurmerk ZZP-bemiddeling

4 June 2024

Actief Werkt! heeft wederom met succes de controle voor het keurmerk doorlopen en mag dit keurmerk dan ook trots dragen. Het keurmerk biedt opdrachtgevers en zzp'ers de zekerheid dat het bemiddelingsmodel van Actief Werkt! goed geregeld en transparan

Een onvergetelijk weekend in Alicante met Actief Werkt!

3 June 2024

Bij Actief Werkt! geloven we dat hard werken en plezier hand in hand gaan. Daarom vierden we ons gezamenlijk succes van 2023 met een weekendje weg. Dit jaar was Alicante onze bestemming, en het was een ervaring om nooit te vergeten!

De cao

17 April 2024

Elke werkgever heeft een ‘cao’. Maar wat is dat nou eigenlijk? En hoe belangrijk is een cao?

Zakelijk rijden: wat doe jij met je diesel?

15 April 2024

Vanaf 1-1-25 vervalt de bpm-vrijstelling op bestelwagens en komen er meer ZE-zones. Wat slim is, hangt van je situatie af.

Recruitmentinzichten voor werkgevers | Download de whitepaper

2 April 2024

Ben jij benieuwd wat de doeners in Nederland beweegt? In een whitepaper delen we de nieuwste marktinzichten over jouw branche en doelgroep.

Voordelen van zzp bemiddelingsmodel

1 April 2024

Als je met Actief Werkt! samenwerkt, geef je 0 procent van je zelfstandigheid op. Dat komt door ons transparante bemiddelingsmodel. Dít zijn de voordelen!

Slimme administratietools voor zzp'ers

1 April 2024

Het grootste nadeel voor zzp’ers? Zelf je administratie moeten doen. Daar heeft Actief Werkt! oplossingen voor: Mijn Actief en self-billing. Zo werken ze!

Zakelijke en privékilometers, zo ga je ermee om als zzp'er

1 April 2024

Maak je jaarlijks meer dan 500 privékilometers in je zakelijke (bestel)wagen? Dan moet je bijtelling betalen. Doen, want de boete liegt er niet om!

Kies een categorie