Menu

Zakenman vs. vuilnisman

7 August 2018 -

Mooie pakken, glimmende schoenen en belangrijke gesprekken. Zakenmannen hebben een bepaalde uitstraling en status waar je niet omheen kunt. Toch is dat niet alles. Het werk van een vuilnisman- of vrouw kan namelijk veel leuker zijn en dit is waarom:

Je bent zo vrij als een vogeltje

Terwijl die zakenlui achter hun glimmende ramen, in de grote torens opgesloten zitten, kun jij als vuilnisman- of vrouw vrolijk buiten rondhuppelen en genieten van de zon (als het niet te warm is tenminste). Frisse lucht is nou eenmaal veel gezonder dan heel de dag op kantoor te moeten zitten.

Nooit hetzelfde uitzicht

Op kantoor mag je blij zijn met een mooi uitzicht, want dat is waar je elke dag tegenaan moet kijken. Als vuilnisman- of vrouw kom je op andere plekken en wisselt je uitzicht. Jij bent vrij om te kijken waar je wilt en dat maakt jouw werk veel avontuurlijker.

Vuilnismannen- en vrouwen zijn onmisbaar

Geloof het of niet, maar jij bent écht onmisbaar! Eigenlijk ben jij een held, omdat je ervoor zorgt dat de straten altijd spik en span uitzien en wij niet omkomen in ons eigen stinkende afval. Sommige zakenmannen- en vrouwen zijn ook heel belangrijk, maar zonder vuilnismannen- en vrouwen wordt het pas echt een zooitje!

 

Zitten is het nieuwe roken

Terwijl de zakenmannen- en vrouwen vaak zittend hun werk doen en super lange dagen maken, kun jij genieten van de frisse lucht en heb je voldoende beweging. Hoewel jouw werk als vuilnisman- of vrouw lichamelijk zwaarder is, hoef je jouw hoofd in ieder geval niet te breken over ingewikkelde beslissingen waarmee de zakenmannen- en vrouwen dagelijks te maken hebben. 

Geen saaie meetings voor jou

Van de hele dag vergaderen word je gaar en slaperig. Zeker als de meetings vaak onnodig lang zijn en niet veel opleveren. Gelukkig heb je daar als vuilnisman- of vrouw absoluut geen last van. Juist omdat je lekker energiek bezig bent met je werk, blijf je wakker en gefocust.

Wil jij lekker buiten aan de slag om onze planeet leefbaar te houden? Bekijk dan onze vacatures en word ook onmisbare held!