Menu

Quiz: ben jij een superkracht op de werkvloer?

9 September 2020 -

Bij Actief Werkt! vinden we dat iedere flexkracht waardering verdient. Om daar aandacht voor te vragen organiseren we voor het 4e jaar de Superkracht-verkiezing. In iedereen schuilt een Superkracht, ook in jou! Doe de quiz en ontdek waarin jij je onderscheidt. 

Actief Werkt Superkracht

Superkracht 2020

Bijna barst de campagne weer los. Dat betekent dat ieder team van Actief Werkt!, iedere vestiging, hun beste flexcollega nomineert. Dat worden dus 60 genomineerden in totaal. Vervolgens komt er één winnaar uit de bus. De komende weken ga je het meemaken. 

Welk type collega ben jij? Doe de test! 

Dit zijn de andere uitkomsten: 

1. Happy bee

Zing, spring, dans en lach! Met een grote glimlach op je gezicht zorg jij dagelijks voor een vrolijke, gezellige sfeer op de werkvloer. Wanneer jij een positieve instelling hebt, zal iedereen je waarderen. Want met een vleugje humor weet jij ieders werkdag om te toveren tot een waar feest.

2. No stress

Klagen? Daar heb jij nog nooit van gehoord. En hoewel het voor jou de normaalste zaak van de wereld is, wordt die instelling door al je collega’s opgemerkt. Je werkt hard, als het nodig is zelfs tot in de late uurtjes. En hoe hoog de werkdruk soms ook kan worden; jij laat je niet zomaar gek maken.

3. Stille kracht

Je hoeft niet continu in het middelpunt van de belangstelling te staan om Superkracht van het jaar te worden. Vaak is de stille kracht één van de meest waardevolle werknemers binnen een bedrijf. Een neutrale factor binnen een groep van collega’s is altijd goed voor de sfeer.

4. Flexibele factor

De naam flexkracht zegt het al; je bent een flexibele werknemer. En daar heb jij totaal geen moeite mee! Dankzij jouw flexibele instelling stel je bedrijven in staat om snel op veranderende marktontwikkelingen in te spelen. Daardoor ben jij belangrijk voor de groei van veel bedrijven! En daar werk je met plezier aan mee.

5. Luisterend oor

Jij staat altijd klaar voor je collega’s, ook wanneer er vaak wisselingen zijn in je team. Je biedt altijd een luisterend oor en geeft advies waar nodig. Zowel over persoonlijke situaties als over de werkzaamheden die jullie uitvoeren. Een echte teamplayer!

Wat maakt jou tot Superkracht?  En komt jouw superkracht tot zijn recht in je huidige baan? Zo niet, dan is het misschien tijd voor iets nieuws. Kijk eens bij onze vacatures of ga eens in gesprek met één van onze medewerkers