Menu

Quiz: ben jij een superkracht op de werkvloer?

1 oktober 2018 -

Superkracht van het jaar, dat word je niet zomaar. Vorig jaar won Amine Mancour Billah, een dansende vuilnisman uit Venlo! Maar natuurlijk zijn er meer manieren om als flexkracht op te vallen. Bij Actief Werkt! vinden we dat iedere flexkracht het verdient om Superkracht 2018 te worden. Benieuwd waarom wij vinden dat jij het ook verdient? Doe de quiz en ontdek welk type collega jij bent. 

Actief Werkt Superkracht

Superkracht 2018 worden?

Heb jij het al gehoord? Bij Actief Werkt! vinden we dat flexkrachten meer waardering verdienen. Daarom organiseren we een landelijke verkiezing voor de beste flexkracht van het jaar: de Superkracht 2018! Alle vestigingen van ons uitzendbureau kunnen hun favoriete flexkracht aandragen. Wanneer alle kanshebbers bekend zijn, kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. Wat je kunt winnen? Eeuwige roem, een reischeque en zakgeld.

Welk type collega ben jij? Doe de test! 

Dit zijn de andere uitkomsten: 

1. Happy bee

Zing, spring, dans en lach! Met een grote glimlach op je gezicht zorg jij dagelijks voor een vrolijke, gezellige sfeer op de werkvloer. Wanneer jij een positieve instelling hebt, zal iedereen je waarderen. Want met een vleugje humor weet jij ieders werkdag om te toveren tot een waar feest.

2. No stress

Klagen? Daar heb jij nog nooit van gehoord. En hoewel het voor jou de normaalste zaak van de wereld is, wordt die instelling door al je collega’s opgemerkt. Je werkt hard, als het nodig is zelfs tot in de late uurtjes. En hoe hoog de werkdruk soms ook kan worden; jij laat je niet zomaar gek maken.

3. Stille kracht

Je hoeft niet continu in het middelpunt van de belangstelling te staan om Superkracht van het jaar te worden. Vaak is de stille kracht één van de meest waardevolle werknemers binnen een bedrijf. Een neutrale factor binnen een groep van collega’s is altijd goed voor de sfeer.

4. Flexibele factor

De naam flexkracht zegt het al; je bent een flexibele werknemer. En daar heb jij totaal geen moeite mee! Dankzij jouw flexibele instelling stel je bedrijven in staat om snel op veranderende marktontwikkelingen in te spelen. Daardoor ben jij belangrijk voor de groei van veel bedrijven! En daar werk je met plezier aan mee.

5. Luisterend oor

Jij staat altijd klaar voor je collega’s, ook wanneer er vaak wisselingen zijn in je team. Je biedt altijd een luisterend oor en geeft advies waar nodig. Zowel over persoonlijke situaties als over de werkzaamheden die jullie uitvoeren. Een echte teamplayer!

Herken jij je collega's hierin? 

Laat het ons weten op onze Facebookpagina!