Menu

IJzersterk samenspel tussen Lucide en Actief Select!

16 February 2023 -

Lucide en Actief Select! versterken elkaar door ijzersterk samenspel

Lucide is een adviesbureau met als expertise inkoop en contractmanagement. Zij ondersteunen organisaties bij het beheersen van complexe inkoopvraagstukken in het sociale domein en voor niet product gerelateerde branches zoals de ICT-sector, facility management, HR-dienstverlening en client care diensten. Adviseur Lucide heeft als ambitie om de komende jaren flink te gaan groeien. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een werving & selectie partner die hen kon ondersteunen bij de realisatie hiervan.


"In de samenwerking met Actief Select! ervaren wij echt partnerschap. We krijgen van hen eerlijke feedback en we merken dat open en transparante communicatie écht bijdraagt aan het vinden van passende kandidaten. Bovendien kennen de consultants van Actief Select! de markt op hun duimpje en weten ze ook in de huidige arbeidsmarkt de juiste personen te vinden en te matchen met onze profielen.

Het team werkt actief mee aan de versterking van onze employee branding, we ervaren Actief Select! dan ook als een echte ambassadeur van onze organisatie."

Aldus Pim Jonker, directeur van Lucide B.V.

Kwaliteit boven volumes

Onze Actief Werkt! Select teamleden werken in co-creatie met de professionals van Lucide. We kijken hierbij natuurlijk naar het aantal in te vullen vacatures. Maar richten ons ook echt op wederzijds vertrouwen, op elkaar bouwen en proactief met elkaar meedenken. Op deze wijze weten wij niet alleen als leverancier aan de wensen van Lucide te voldoen, maar is een wederzijdse band ontstaan gericht op partnerschap met een zeer prettige verstandshouding.