Menu

Uitzendbureau Actief Techniek opent nieuwe vestiging in Amersfoort

vrijdag 6 december 2019

Uitzendbureau Actief Techniek opent nieuwe vestiging in Amersfoort

Amersfoort, 3 december 2019 – Technisch uitzendbureau Actief Techniek opent een nieuwe vestiging in Amersfoort. Daarmee telt de landelijke uitzendorganisatie 11 vestigingen. Door de sterke groei van het aantal vacatures in de technische branche was er behoefte aan een vestiging in midden Nederland. Actief Techniek Amersfoort is gevestigd aan De Wiekenweg op bedrijventerrein de Wieken, en is sinds deze week officieel open.

Actief Techniek is vanaf 1 januari 2020 officieel de nieuwe naam van Prima Personeel, dat begin dit jaar onderdeel is geworden van Actief Nederland. De uitzendorganisatie is een van de meest toonaangevende bureaus in de bemiddeling van vakmensen in de techniek, een van de sectoren in Nederland waar de personeelskrapte het grootst is. Actief Techniek gelooft in een persoonlijke en lokale aanpak en werkt samen met Actief Werkt!, het zusterbedrijf dat bemiddelt in onder andere de maakindustrie, transport, logistiek en administratieve functies. Met de centrale ligging van de vestiging in Amersfoort is Actief Techniek in staat om bedrijven in Midden Nederland te ondersteunen in het vinden van geschikt technisch personeel. 


De nieuwe vestiging in Amersfoort bemiddelt onder andere glaszetters, schilders, installateurs, loodgieters en elektromonteurs. Ook vakkrachten die omgeschoold willen worden zijn bij Actief Techniek Amersfoort aan het juiste adres. Het uitzendbureau biedt ook opleidingen aan om in de groeiende vraag naar technisch personeel te voorzien. Vestigingsmanager Nick Zuidema kijkt er ontzettend naar uit om vanuit Amersfoort kandidaten en bedrijven aan elkaar te koppelen. “Wij bemiddelen voor zowel ZZP’ers als bedrijven met 500 medewerkers, en doen dat vooral regionaal. Deze locatie geeft ons de mogelijkheid om bedrijven in Utrecht, een gedeelte van Gelderland en Flevoland te ondersteunen in de zoektocht naar personeel. En dat is hard nodig, want voor alle functies waarin wij bemiddelen geldt een tekort.”

Investeren in lokale vestigingen
Actief Techniek heeft ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen van technisch personeel en is een grote speler in de markt. Het uitzendbureau heeft dagelijks 2500 vakmensen aan het werk. Roel Steenland, operationeel directeur Actief Techniek: “Samen met Actief Nederland onderscheiden wij ons door een persoonlijke en betrokken benadering van klanten en flexkrachten. Wij willen graag dichtbij onze klanten en vakmensen staan, en daarom zullen wij blijven investeren in lokale aanwezigheid.”