Menu

Onze diensten

Wij geloven in een gesegmenteerde dienstverlening. Zo krijgt u precies de aandacht en het specialisme afgestemd op uw behoeften. In de praktijk ervaren wij dat onze zes vormen van dienstverlening, geleverd vanuit onze labels, dicht tegen elkaar aanzitten. Bijvoorbeeld omdat uw behoeften naar een flexibele schil groeit naarmate uw bedrijfsactiviteiten toenemen. Daarom gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek, om te kijken welke dienstverlening het beste bij u past. Neem hiervoor contact op met een van onze collega’s of lees meer over wat wij per dienstverlening voor u kunnen betekenen.

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Uitzenden

 Een flexibele schil met uitzendkrachten is belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Alleen mensen inzetten op het moment dat u ze echt nodig heeft. Wij nemen alles uit handen, van de werving tot administratieve afhandeling. En u draagt geen enkel risico.

Bekijk

Inhouse Services

 De uitkomst bij grote volumes uitzendkrachten. Onze specialisten werken bij u op locatie en zijn een verlengstuk van uw organisatie. Serviceverlening van a tot z. Uw doel is ons doel. Met oog op efficiency en productiviteitsverbetering. Bekijk

Werving & Selectie

De kandidaat gaat direct bij u in dienst. Ideaal als u een nieuwe collega zoekt voor een vaste positie binnen uw bedrijf en deze collega voor langere tijd aan u wilt binden. No cure, no pay. U betaalt pas bij indiensttreding van uw nieuwe collega.
Bekijk

Opleiden

Het belang van personeel opleiden en omscholen neemt de laatste jaren alleen maar toe. De arbeidsmarkt staat niet stil. Het is een slimme zet om te zorgen dat uw personeelsbestand toekomstbestendig is. Wij investeren doorlopend in het opleiden van flexcollega’s.Bekijk

Werk voor vluchtelingen. Help bij het opbouwen van een waardig bestaan!

Mensen die huis en haard achterlaten vanwege de oorlog in Oekraïne bereiken op een zeker moment een volgende fase. Als uitzendbureau zien we dat zelfredzaamheid en kans op werk dan enorm belangrijk is. Signalen die wij krijgen uit eerste hand, dankzij een speciaal team dat klaarstaat om deze personen te voorzien van de juiste informatie en bemiddeling in werk.

Neem contact op met uw vaste Actief Werkt! contactpersoon wanneer u interesse heeft om verder met ons te praten over de invulling van banen door Oekraïense vluchtelingen.

 

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen