Menu

Actief in de verkoop

Verkoopmedewerkers komt u in elke branche wel tegen. In uiteenlopende winkels of in een kantooromgeving. Goede verkopers spelen een belangrijke rol bij het binnenhalen van de omzet. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vinden van de verkoopmedewerkers.

Verkoopmedewerkers

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Een flexibele schil van personeel is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op veranderingen in de markt. Het stelt u in staat snel te kunnen opschalen en afschalen in personeel. Met onze uitgebreide pool van flexcollega’s beschikt u snel over de juiste verkoopmedewerkers. 

Onze flexcollega’s zijn commercieel ingesteld en laten geen enkele kans onbenut. Ze zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Onze flexcollega’s zijn loyaal en betrokken, mede doordat wij veelvuldig investeren in opleidingstrajecten. U kunt onze flexcollega’s inzetten voor o.a. de volgende functies:

  • Verkoopmedewerker
  • Commercieel medewerker
  • Accountmanager

Voordelen op een rijtje

Actief in de verkoop

Persoonlijk

Persoonlijk staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze opdrachtgevers en flexcollega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen.

Actief in de verkoop

Dichtbij

Altijd een vestiging in de buurt of in house bij u op locatie. We kennen iedereen persoonlijk, spreken dezelfde taal en weten wat er speelt.

Actief in de verkoop

Doen

We zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We zijn betrokken en zetten net dat stapje extra. En denken mee met flexcollega’s en opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op
Of neem direct contact op met een vestiging in de buurt.