Menu

Actief voor de Overheid

We werken al vele jaren graag samen met werkgevers in overheid en semi-overheid. We zijn thuis in deze wereld, spreken de taal en begrijpen de thema's. We doen meer dan alleen het leveren van medewerkers; we dragen oplossingen aan die verder gaan dan dat. 


Personeel overheid

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Een flexibele schil van personeel is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op veranderingen in de markt. Het stelt u in staat snel te kunnen opschalen en afschalen in personeel. Met onze uitgebreide pool van flexcollega’s beschikt u snel over de juiste medewerkers. 

Onze flexcollega’s halen graag het maximale uit zichzelf en zetten zich volledig in voor de burger. Ze zijn zich bewust van hun rol in de maatschappij. Onze flexcollega’s zijn loyaal en betrokken, mede doordat wij veelvuldig investeren in opleidingstrajecten. 

Voordelen op een rijtje

Actief voor de Overheid

Persoonlijk

Persoonlijk staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze opdrachtgevers en flexcollega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen.

Actief voor de Overheid

Dichtbij

Altijd een vestiging in de buurt of in house bij u op locatie. We kennen iedereen persoonlijk, spreken dezelfde taal en weten wat er speelt.

Actief voor de Overheid

Doen

We zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We zijn betrokken en zetten net dat stapje extra. En denken mee met flexcollega’s en opdrachtgevers.

Ons DNA

Met de inzet van de juiste medewerkers en de juiste oplossingen maken we mooie stappen op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, MVO en Social Return On Investment. Niet alleen vanwege onze ervaring bij de overheid, maar vanwege wie we zijn als organisatie: het zit in ons DNA.

Diversiteit en inclusiviteit

MVO en duurzaamheid

SROI

Opleiden

Veiligheid


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op

 


Of neem direct contact op met een vestiging in de buurt.