Menu

Actief in de afval & recycling

De wereld van afval en recycling is altijd in beweging. Het is een wereld waar maatschappelijk bewustzijn een grote rol speelt. Het is niet voor niets een wereld waarin wij ons thuis voelen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vinden van de beste medewerkers voor de branche en vinden oplossingen die verder gaan dan dat.

Personeel in de afval en recycling

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Een flexibele schil van personeel is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op veranderingen in de markt. Het stelt u in staat snel te kunnen opschalen en afschalen in personeel. Met onze uitgebreide pool van flexcollega’s beschikt u snel over de juiste medewerkers in de afval en recycling. 

Onze flexcollega’s houden graag de stad schoon en leefbaar. Ze verzamelen afval in op diverse manieren. Dit kan huisafval of bedrijfsval zijn. Onze flexcollega’s zijn loyaal en betrokken, mede doordat wij veelvuldig investeren in opleidingstrajecten. U kunt onze flexcollega’s inzetten voor o.a. de volgende locaties:

  • Vrachtwagen
  • Afvaldepot of milieustation
  • Openbare ruimtes zoals sportvelden en bossen

Voordelen op een rijtje

Actief in de afval & recycling

Persoonlijk

Persoonlijk staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze opdrachtgevers en flexcollega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen.

Actief in de afval & recycling

Dichtbij

Altijd een vestiging in de buurt of in house bij u op locatie. We kennen iedereen persoonlijk, spreken dezelfde taal en weten wat er speelt.

Actief in de afval & recycling

Doen

We zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We zijn betrokken en zetten net dat stapje extra. En denken mee met flexcollega’s en opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op


Of neem direct contact op met een vestiging in de buurt.