Menu

Yassine wint Superkracht 2018 Award!

Bij Actief Werkt! vinden wij iedereen een Superkracht. We zijn enorm trots op de inzet van al onze uitzendkrachten. Toch kan er maar één de winnaar van de Superkracht Award 2018 zijn. Yassine Boumedian, productiemedewerker uit Breda, is uitgeroepen tot de beste uitzendkracht van Nederland. Lees meer op superkracht2018.nl

 

Vind direct je nieuwe baan

Online georiënteerd uitzendbureau

Bekijk vacatures. 

Jij weet als geen ander hoe jouw ideale baan er uit ziet. In welke plaats wil je werken?  Fulltime of parttime?  In schoonmaak, productie, administratie of iets anders? Voer je voorkeuren in, vind de beste banen bij jou in de buurt en solliciteer direct. 

Actief Werkt! App

Schrijf je in. 

Heb je weinig tijd om zelf te zoeken? Of vind je nu geen passende vacature? Door je in te schrijven ben je vindbaar voor ons. Je hebt dan ook een account waarmee je makkelijk kunt solliciteren, zonder steeds je gegevens opnieuw in te hoeven voeren.

Vacature alert.

Elke week de nieuwste vacatures in je mailbox? Met de vacature alert van Actief Werkt ontvang je de vacatures die bij jou passen als eerste in je mailbox. Je hoeft dus niet zelf te zoeken en bent altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.

 

Wij zijn Actief voor jou!

Yassine is Superkracht 2018!

Hij draagt de titel ‘beste uitzendkracht van Nederland’ en wint een reischeque.

Vacatures

Machine operator

GOES / 39 uur / LBO

Medewerker wasstraat

BORSSELE / 24 uur

Productiemedewerker/ster

GOES / 39 uur / LBO

Assemblage medewerker

'S-HEER ARENDSKERKE / 40 uur / MBO

Medewerker Onderhoud en Inspectie

VLISSINGEN / 40 uur / MBO

Onze app: Mijn Actief

Met Mijn Actief kun jij 24/7 je werkrooster, salaris en contracten inzien. Ook kun je solliciteren op vacatures en vragen stellen in de community.

Angelina uit
“Tot nu toe,zijn ze aardige mensen en help je gelijk en altijd gezellig....Ik doe mijn best ...hoop hun zijn ook trots op mij hoe ik werk....”
9,6
jeroen uit zwolle
“zeer prettig om voor jullie te werken ”
7,7
Egon uit Dekken
“Egon beveelt Actief Werkt! aan!”
8,7
hilde uit axel
“Actief Werkt! in Terneuzen hielp mij in zeer korte tijd aan een passende baan.vooral de betrokkenheid verdient een pluim,met recht een actief uitzendbureau!”
8,7

Werken voor topwerkgevers