Menu

Vacatures Metaal (160)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau
Je filters
  • 10 km
  • Metaal

Jij houdt van het zware werk in de industrie, constructie en leidingbouw. Lassen, fitten, sleutelen of construeren? Jij draait er je hand niet voor om. Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in de metaal. Solliciteer en jij hebt straks misschien een uitdagende baan als onderhoudsmonteur, lasser of fitter. Zit jouw functie niet tussen onze vacatures in de metaal? Dan kun je ook open solliciteren. Wij krijgen dagelijks nieuwe opdrachten binnen en zodra we iets voor je hebben, nemen we contact met je op.

Vacatures metaal techniek

Ben jij iemand die het ijzer smeedt als het heet is? Grijp dan je kans en reageer op onze vacatures in de metaal techniek. Je gaat aan de slag met het bewerken, snijden, lassen van verschillende metalen. Wil jij je kennis op dit gebied uitbreiden? Je kunt naast reageren op vacatures in de metaal techniek ook een training of opleiding bij Actief Techniek volgen. Ons doel is dat jij straks een leuke baan op de langere termijn hebt bij één van onze opdrachtgevers, zodat jij elke dag met plezier naar je werk gaat! 

Opdrachten ZZP metaal

Bij Actief Techniek vind je naast normale vacatures ook ZZP opdrachten in de metaal. Een groot voordeel van onze ZZP bemiddeling is dat we het papierwerk voor je regelen. Via ons krijg je de ZZP opdracht, we maken je facturen en zorgen voor een snelle betaling. Reageer op de ZZP opdrachten in de metaal en je kunt alle rompslomp aan ons overlaten. Heb je zelf een bedrijf en wordt er voor tijdelijke klussen een ZZP’er gezocht? Ook dan staan we bij Actief Techniek voor je klaar met vakmensen.

Vacatures metaal pijpfitter

Heeft het inmeten, aanpassen en inbouwen van leidingwerk geen geheimen meer voor jou? Solliciteer dan op onze vacatures in de metaal als pijpfitter. Je komt te werken met verschillende leidingen en diameters, in diverse materialen zoals Koolstofstaal, Rvs, Duplex en Monel voor industriële locaties. Dat vereist naast het zelfstandig lezen van isometrische tekeningen, technisch inzicht en oog voor veiligheid. Naast vacatures in de metaal als pijpfitter vind je bij Actief Techniek vacatures in:

Vacatures metaal onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur kun jij op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied reparaties en onderhoud uitvoeren op industriele locaties en werkplaatsen. Ook kun je storingen snel lokaliseren, analyseren, verhelpen en voorkomen. Ben jij technisch onderlegd en denk je graag in oplossingen in plaats van problemen? Met de verschillende vacatures in de metaal als onderhoudsmonteur zit er vast iets voor je tussen. Wil je meer weten over de functie? Kom gerust een keertje langs bij één van onze vestigingen.

Vacatures WTB professionals

In de industrie worden voor hoger opgeleide professionals WTB vacatures aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als uitvoerder,werkvoorbereider of projectleider. Bij een dergelijke baan komt niet alleen technische kennis kijken, het werk heeft vaak ook organisatorische en commerciële aspecten. Ben jij een professional in de WTB? Bekijk dan onze vacatures voor professionals in dit vakgebied. Je kunt ook open solliciteren. Zodra we een geschikte functie voor je hebben, nemen we contact met je op.