Menu

Uitzendbureau in Woerden

Ben je in de regio van Woerden op zoek naar een nieuwe uitdaging? Actief Werkt helpt je hiermee. Kom in contact met ons team bij uitzendbureau Woerden en laat ons je droombaan vinden.

Bekijk vacatures in Woerden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Woerden

Wagenstraat 12
3441 BM Woerden

0348-214703
woerden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Woerden helpt jou aan een baan

Heb je weinig tijd of geen zin om allerlei vacatures tot in detail door te spitten? Ons team helpt je graag verder. We hebben vele vacatures en kennen de werkgevers goed, dus kunnen sneller beoordelen of iets bij je past en je zo effectief aan een nieuwe uitdaging helpen.

Door je online bij ons in te schrijven, weten wij naar wat voor baan je op zoek bent en kunnen we met je mee zoeken. Ons team zet zich in voor de zoektocht naar jouw droombaan, zodat jij straks (weer) gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Bekijk onze top vacatures in Woerden

Administratief medewerker Klant & Kwaliteit

Als Teamondersteuner Klant & Kwaliteit heb je invloed op een nieuwe administratieve rol. Je werkt in een team van betrokken en gezellige collega's waar geen dag hetzelfde is. Ook krijg je de kans om actief mee te denken over kwaliteitsverbeteringen.

Je bent verantwoordelijk voor het snel en nauwkeurig afhandelen van verzoeken vanuit de helpdesk en het verwerken van bedrijfs- en persoonskwalificaties. Je coördineert het on- en off boardingsproces en zorgt voor een soepele in- en uittreding van medewerkers. Verder werk je mee aan interne audits en verbetergesprekken en zorg je voor de bijbehorende documentatie. Tot slot maak je beleidsstukken op in de huisstijl en beheer je de interne en externe communicatie.

Jouw top 3 werkzaamheden zijn:

 • Afhandelen van helpdeskverzoeken en verwerken van kwalificaties;
 • Coördineren van het on- en off boardingsproces;
 • Bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen en interne audits.

Bekijk vacature
Sales support medewerker

Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat de sales support afdeling goed draait. Jij bent de link tussen klanten, verkopers en het operationele team. 

Werkzaamheden:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s.
 • Je verwerkt de orders die binnenkomen per mail, maar ook per telefoon.
 • Je verzorgt de in- en verkoopadministratie.
 • Je zorgt voor een juiste verwerking van de orders in het ERP-systeem.
 • Je hebt dagelijks contact met je collega’s, maar ook met de klanten. Je bouwt en onderhoudt deze relatie met oog op een optimale, duurzame samenwerking.
 • Heb jij ideeën om de administratieve processen en procedures te verbeteren, dan ben je welkom om deze ideeën te delen! 

De functie is voor 40 uur per week, ben jij parttime beschikbaar dan is 36 uur het minimum aantal uren voor deze functie. 

Bekijk vacature
Operator

Ben jij technisch aangelegd en kun je zelfstandig werken? Als Operator bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de geautomatiseerde machines, je zorgt voor een soepele werking en lost kleine storingen zelfstandig op. Voor grotere storingen kun je terecht bij de collega's van de Technische dienst. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit. 

De opdrachtgever werkt in een twee- of drieploegendienst:

 • Twee ploegen: 05:30-14:00 en 14:00-22:30 (toeslag: 13%)
 • Drie ploegen: 06:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-06:00 (toeslag: 18%)

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Woerden

Bij Actief Werkt uitzendbureau Woerden delen we vacatures in op basis van beschikbaarheid en contractduur. Zodoende hebben we vacatures voor elke wens: voor fulltimebanen met een 40-urige werkweek tot tijdelijk werk van maar een paar uurtjes.

- Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is om te werken.

- Parttimebaan: voor wie naast werk nog andere zaken heeft die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, het volgen van een studie of een serieuze hobby.

- Vaste baan: voor wie een langere tijd beschikbaar is om te werken.

- Tijdelijk werk: voor wie slechts een bepaalde periode beschikbaar is, bijvoorbeeld in de vakanties of om een tijd tussen twee banen te overbruggen.

 

Inschrijven bij ons uitzendbureau Woerden

Je bent woonachtig in Woerden of omgeving en zoekt een leuke vacature? Om je droombaan te vinden, kun je onze hulp wellicht goed gebruiken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor vacatures voor je in petto hebben.

Neem zelf even een kijkje tussen de actuele vacatures in de omgeving Woerden in de vakgebieden techniek, logistiek, transport, productie en office om te ontdekken waar jij aan de slag kunt. Door je in te schrijven en je wensen bekend te maken, kunnen we je actief helpen. Wie weet start je dan volgende maand wel bij de werkgever, die perfect op je ambities aansluit.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk om te weten waar jij enthousiast van wordt, energie van krijgt en je bed voor uitkomt. Dat nemen we mee om vervolgens dé baan voor jou te vinden. Jouw motivatie voor een baan vinden we bij uitzendbureau Woerden zelfs belangrijker dan je cv of ervaring.

Als jij gemotiveerd bent om ergens voor te gaan, zegt dat veel meer over jou dan de diploma’s die je hebt behaald. Wij bieden kansen, ook bij een baan waar jij een specifieke opleiding niet voor in the pocket hebt. Dan kun je mogelijk zelfs op onze kosten die opleiding volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Woerden

Woerden: diversiteit in werk

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De bruisende stad Woerden ligt middenin ‘het Groene Hart’, omringd door de randstad. Woerden staat ook wel bekend als dé kaasstad van Nederland.

Naast het toerisme neemt ook de werkgelegenheid in Woerden in hoog tempo toe. Woerden heeft ruim 50.000 inwoners en kent veel economische bedrijvigheid. Meerdere bedrijventerreinen bieden voldoende werk in de techniek, productie of logistiek en transport

 

Uitzendbureau Woerden aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Ramona van den Berg
Manager

Anne Nennie
Intercedent

Nathalie El Houfi - Sonneveld
Vestigingsmanager

Sabine van Zuijlen
Intercedent