Menu

Uitzendbureau Harderwijk

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Bij Actief Werkt! Uitzendbureau Harderwijk zijn we altijd op zoek naar werknemers die gemotiveerd zijn om onze vacatures te vervullen. Wil jij werken in Harderwijk? Bekijk onze vacatures in de meest uiteenlopende sectoren.

 

 Vacatures in Harderwijk

 

Werken in Harderwijk

Ben je op zoek naar werk in Harderwijk? Dan ben je bij Actief Werkt! aan het juiste adres. Wij kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en dat de baan biedt die bij je past. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! Wij zijn niet alleen actief in Harderwijk, maar ook in Ermelo, Putten en Zeewolde.

Vacatures in Harderwijk

In Harderwijk en omgeving kun je werken in allerlei functies. We hebben vast en tijdelijk werk in administratieve richting, leisure, productie en techniek etc. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als montagemedewerker, CNC-draaier, frezer, operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, chauffeur, activiteitenbegeleider, secretaresse, etc.

Ons meest recente aanbod van vacatures vind je online. Bekijk onze vacatures in regio Harderwijk!

Contact Actief Werkt! Harderwijk

Luttekepoortstraat 57
3841 AW Harderwijk

Je kunt ons bereiken op 0341 – 43 22 11 of stuur ons een mail op Harderwijk@actiefwerkt.nl.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

 

Voor opdrachtgevers in Gelderland

Als opdrachtgever bent u bij Actief Werkt! ook op de goede plek voor een passend advies met betrekking tot flexibele arbeid. Wij kijken niet alleen naar de standaard selectiecriteria bij een kandidaat, maar letten ook op de soft skills. We zijn er namelijk van overtuigd dat we alleen dan de perfecte match tot stand kunnen brengen.

Helaas zullen we opdrachtgevers soms moeten teleurstellen. We verwachten dan bepaalde vacatures in Harderwijk niet in te vullen op basis van het geschetste profiel met bijbehorende functie-eisen. Deze teleurstelling is echter altijd van korte duur: we bieden in bijna alle gevallen een passend alternatief, waarmee u als opdrachtgever de vacature alsnog kunt invullen.

We vinden het belangrijk dat kandidaten hun ambitie waarmaken. Hier wordt dus waar mogelijk rekening mee gehouden bij het tot stand brengen van de optimale match. We merken dat onze kandidaten veel van onze diensten verwachten. Daarom verwachten we ook dat zij gemotiveerd en gedreven zijn wanneer zij op een vacature reageren. De kandidaten zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam.

Als opdrachtgever kunt u bij Actief Werkt! terecht voor kandidaten voor tijdelijke functies, maar ook voor een direct contract bij uw bedrijf.

Plaats vacature

Ons team 

Je kunt je online inschrijven, maar we ontmoeten je ook graag op onze vestiging. Team Harderwijk bestaat uit Tim Schreurs, Chanel van Kessel en Mike van der Heijden. Dit team is gedreven, goed op elkaar ingespeeld en gelooft in een persoonlijke aanpak met regionale focus. Het team van Actief Werkt! Harderwijk kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander en gaan met passie aan de slag zodat jij werk in Harderwijk zult vinden. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal bij ons. Kom daarom langs ter kennismaking en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.