Menu

Uitzendbureau in Harderwijk

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Zoek jij werk in Harderwijk of in de omgeving? Bekijk dan onze vacatures bij jou in de buurt of kom langs bij ons uitzendbureau in Harderwijk. Bij Actief Werkt! zijn we altijd op zoek naar werknemers die gemotiveerd zijn om onze vacatures te vervullen. Dus wil jij werken in Harderwijk? Bekijk dan onze vacatures in de meest uiteenlopende sectoren.

 

 Vacatures in Harderwijk

Hét uitzendbureau in Harderwijk

Ben je op zoek naar werk in Harderwijk? Dan ben je bij Actief Werkt! aan het juiste adres. Wij kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en dat de baan biedt die bij je past. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! Wij zijn niet alleen actief in Harderwijk, maar ook in Ermelo, Putten en Zeewolde. Kom dus snel eens bij ons langs. 

Vacatures in Harderwijk

In Harderwijk en omgeving kun je werken in allerlei functies. We hebben vast en tijdelijk werk in administratieve richting, leisure, productie en techniek etc. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als montagemedewerker, CNC-draaier, frezer, operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, chauffeur, activiteitenbegeleider, secretaresse en nog veel meer. Ons meest recente aanbod aan vacatures vind je online.

Vacatures in regio Harderwijk

Actief Werkt Harderwijk Heftruckbestuurder

Ontmoet ons team in Harderwijk 

Je kunt je online inschrijven, maar we ontmoeten je ook graag op onze vestiging. Ons team is gedreven, goed op elkaar ingespeeld en gelooft in een persoonlijke aanpak met regionale focus.

Het team van Actief Werkt! Harderwijk kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander en gaan met passie aan de slag zodat jij werk in Harderwijk zult vinden. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal bij ons. Kom daarom langs ter kennismaking en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Voor opdrachtgevers in Gelderland

Als opdrachtgever bent u bij Actief Werkt! ook op de goede plek voor een passend advies met betrekking tot flexibele arbeid. Wij kijken niet alleen naar de standaard selectiecriteria bij een kandidaat, maar letten ook op de soft skills. Denk bijvoorbeeld aan ambitie. We zijn er namelijk van overtuigd dat we alleen dan de perfecte match tot stand kunnen brengen.

Helaas zullen we opdrachtgevers soms moeten teleurstellen. We verwachten dan bepaalde vacatures in Harderwijk niet in te vullen op basis van het geschetste profiel met bijbehorende functie-eisen. Deze teleurstelling is echter altijd van korte duur: we bieden in bijna alle gevallen een passend alternatief, waarmee u als opdrachtgever de vacature alsnog kunt invullen.

Vacatures Harderwijk Horeca

We vinden het belangrijk dat kandidaten hun ambitie waarmaken. Hier wordt dus waar mogelijk rekening mee gehouden bij het tot stand brengen van de optimale match. We merken dat onze kandidaten veel van onze diensten verwachten. Daarom verwachten we ook dat zij gemotiveerd en gedreven zijn wanneer zij op een vacature reageren.

De kandidaten zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Als opdrachtgever kunt u bij Actief Werkt! terecht voor kandidaten voor tijdelijke functies, maar ook voor een direct contract bij uw bedrijf.

Plaats een vacature

Contact Actief Werkt! Harderwijk

Bezoekadres
Luttekepoortstraat 57
3841 AW Harderwijk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur 

Telefoon: 0341 – 43 22 11
Email: harderwijk@actiefwerkt.nl

Ons team

Annedoor Post
Sales Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.