Menu

Uitzendbureau in Harderwijk

Op zoek naar een baan in Harderwijk? Bij Actief Werkt liggen de leukste vacatures voor je klaar. Kom langs bij ons uitzendbureau Harderwijk of schrijf je direct online in en wij zoeken een baan voor jou!

Bekijk vacatures in Harderwijk

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Harderwijk

Luttekepoortstraat 57
3841 AW Harderwijk

0341-432211
harderwijk@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Harderwijk vindt jouw droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Harderwijk biedt tientallen vacatures in Harderwijk en nabije omgeving, waarmee we dagelijks mensen aan een (nieuwe) baan helpen. De kans is groot dat we ook een vacature hebben die bij jouw wensen past.

We bezorgen jou een baan waar je met veel plezier naartoe gaat, waar je kunt leren en waar jij energie van krijgt. Jouw ambities en doelen zijn de uitgangspunten in onze zoektocht. Kom bij ons langs, solliciteer direct online op een vacature of schrijf je online bij ons in om op de hoogte te blijven van de vacatures in Harderwijk en omgeving.

Bekijk onze top vacatures in Harderwijk

Productiemedewerker

Vind jij het leuk om in een productieomgeving te werken waarbij je zorgt dat de juiste etiketten op het product komen? De producten zie je dagelijks in de supermarkt! Voor onze klant, een gerenommeerde organisatie in de verwerking van kipproducten, zoeken wij een productiemedewerker binnen de afdeling "uitprijs". Op deze afdeling wordt het product dat gereed is (verpakt) voorzien van de juiste etiketten. Het etiketteerproces vindt aan de productielijn plaats. Je zorgt dat de juiste etiketten op de verpakking komen en zorgt ervoor dat deze consumentenverpakking in kratten en/of dozen wordt gelegd. Dit volgens de eisen die daar voor gelden. In vele supermarkten in Nederland en zelfs wereldwijd zie je deze verpakkingen terug! De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en zijn van 9.30 uur tot 18.30 uur of van 10.00 uur tot 18.00 uur. De aanvang en eindtijden kunnen wisselen en zijn afhankelijk van de productieorders, maar deze worden zoveel mogelijk vooraf vastgesteld. Op de zaterdagen wordt er ook gewerkt (je wordt niet standaard iedere zaterdag ingeroosterd). De werkzaamheden bestaan uit: - Het juist prijzen van het eindproduct volgens de klantspecificaties - Het werken volgens de voorgeschreven werkstandaard - Het controleren van de actiegegevens bij het prijzen van de orders - Het controleren op manco loos uitleveren - Het registeren van aantallen op de daarvoor bestemde lijsten - Het naleven van de HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften

Bekijk vacature
Voorman

Ben jij op zoek naar fulltime werk als voorman? Heb je affiniteit met techniek en lijkt het je leuk om bij te dragen aan het maken van een mooi, kwalitatief eindproduct? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Onze opdrachtgever is een industrieel spuit- en straalbedrijf, waar allerlei producten worden bewerkt; groot, klein, seriematig of in stuks. Je stuurt in deze functie 2 stralers aan en houdt toezicht over de planning van de dag. Je rapporteert aan de productie manager de voortgang van de planning en eventuele knelpunten. Je legt de onderdelen voor de stralers klaar op karren of rijdt de straalcabine leeg met een heftruck. Gestraald materiaal wordt verpakt en klaargezet voor transport of verdere behandeling. Daarnaast houdt je de administratie afhandeling bij op papier.

Bekijk vacature
Monteur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een monteur, die ambitie heeft om door te groeien naar voorman. In deze functie ga jij op pad en monteer je producten in heel Nederland. Jij zorgt voor een optimale werkverdeling binnen de ploeg. Naast dat je montage werkzaamheden uitvoert, ben jij ook op de bouwplaats het eerste aanspreekpunt voor de klant en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, oplevering en de urenregistratie.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Harderwijk

Bij Actief Werkt uitzendbureau Harderwijk vind je vacatures die aansluiten op iedere behoefte. Bepaal voor jezelf hoeveel uur je per week wilt werken en of dit voor bepaalde of onbepaalde tijd is. We maken onderscheid tussen de volgende vacatures:

  • Tijdelijk werk: ideaal voor als je op zoek bent naar een vakantiebaantje of als je maar voor een bepaalde tijd beschikbaar bent.
  • Vaste baan: wil je voor onbepaalde tijd aan de slag? Dan helpen we je aan een nieuwe, vaste baan.
  • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur beschikbaar, neem dan een kijkje tussen de fulltime vacatures.
  • Parttimebaan: ben je minder dan 36 uur beschikbaar? Dan kun je het beste de vacatures voor een parttimebaan in Harderwijk en omgeving bekijken.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Harderwijk

Ben je woonachtig in de omgeving van Harderwijk en wil je een nieuwe baan vinden? Bekijk dan direct de openstaande vacatures bij jou in de regio.

Zie je door de bomen het bos niet meer of wil je graag advies? Schrijf je dan direct online en en geef je wensen voor een nieuwe baan door. We gaan dan meteen voor je op zoek naar een baan die past bij jou.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan staat centraal

Bij uitzendbureau Harderwijk zijn we benieuwd naar jouw motivatie voor de volgende stap in je loopbaan. Op basis van je motivatie gaan wij op zoek naar de baan die daar precies op aansluit. Vacatures doorspitten doen we graag voor jou.

Wanneer we een werkgever en functie hebben gevonden die goed past bij jouw ambitie, stellen we jullie aan elkaar voor. Moet je voor de functie nog een opleiding volgen? Dan kun je die mogelijk op onze kosten via de Actief Flex Academy volgen. Denk bijvoorbeeld aan een chauffeursdiploma of het behalen van een heftruckcertificaat.

Uitzendbureau in Harderwijk

Werk genoeg in vestigingsstad Harderwijk

Actief Werkt Harderwijk kent de lokale arbeidsmarkt en we weten als geen ander wat er speelt in onze regio. Harderwijk is een vestigingsstad aan de rand van de Veluwe. Vroeger was er vooral visserij en vishandel in het gebied. Tegenwoordig drijft Harderwijk vooral op zakelijke dienstverlening, administratie en toerisme. Toeristen komen voor het Dolfinarium, wellness resort de Zwaluwhoeve en de jachthavens.

Maar ook in de industrie is er werk genoeg te vinden. Zo hebben wij jouw baan in de productie of logistiek zo geregeld. Ga bijvoorbeeld aan de slag als heftruckchauffeur of meewerkend voorman. Er is altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in Harderwijk en omgeving.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Harderwijk staat voor je klaar!

Annedoor Post
Sales Intercedent