Menu

Uitzendbureau in Harderwijk

Op zoek naar een baan in Harderwijk? Bij Actief Werkt liggen de leukste vacatures voor je klaar. Kom langs bij ons uitzendbureau Harderwijk of schrijf je direct online in en wij zoeken een baan voor jou!

Bekijk vacatures in Harderwijk

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Harderwijk

Luttekepoortstraat 57
3841 AW Harderwijk

0341-432211
Harderwijk@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Harderwijk vindt jouw droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Harderwijk biedt tientallen vacatures in Harderwijk en nabije omgeving, waarmee we dagelijks mensen aan een (nieuwe) baan helpen. De kans is groot dat we ook een vacature hebben die bij jouw wensen past.

We bezorgen jou een baan waar je met veel plezier naartoe gaat, waar je kunt leren en waar jij energie van krijgt. Jouw ambities en doelen zijn de uitgangspunten in onze zoektocht. Kom bij ons langs, solliciteer direct online op een vacature of schrijf je online bij ons in om op de hoogte te blijven van de vacatures in Harderwijk en omgeving.

Bekijk onze top vacatures in Harderwijk

Logistiek Administratief Medewerker

Wij zijn voor een bedrijf in Ermelo op zoek naar iemand die het administratieve gedeelte van de logistiek op zich wil nemen.

Als Logistiek Administratief Medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het efficiënt verlopen van alle processen die te maken hebben met logistiek, transport en distributie. Je coördineert de inkomende en de uitgaande goederen inclusief alle benodigde documenten. Daarnaast zorg je voor een sluitende emballage administratie en bewaak je de voorraad.

Zo ga jij er dus voor zorgen dat het gehele logistieke proces nauwkeurig geregistreerd wordt. Van de emballage tot de in- en uitgaande goederen. Ook het stuk voorraadbeheer hoort hierbij, want wat is een bedrijf nu zonder de juiste voorraden, dan kunnen er ook geen orders meer worden verwerkt. Verder zorg je ervoor dat alle documenten bij de juiste ladingen terechtkomen.

Als de planner afwezig is dan neem jij ook deze taken op jou. Al met al een uitdagende en uitgebreide functie.

Bekijk vacature
Productiemedewerker 5-ploegen

Ben jij op zoek naar een baan in de productie en werk je graag in de 5-ploegen. Dan zou deze functie zeker wel bij jou kunnen passen.

Jouw taken als productiemedewerker omvatten het vervoeren van plastic balen naar de juiste afdeling met een heftruck. Een heftruck certificaat is dus gewenst. Heb je die nog niet of is jouw certificaat verlopen? Geen probleem, dan helpen wij jou daarmee uiteraard! Het plastic wordt vervolgens fijngemalen, gewassen en op kleur gesorteerd in een geautomatiseerd systeem. 

Samen met je collega's bedien je de machines, en maak je je geen zorgen als je nog niet veel ervaring hebt. Je wordt vanaf dag 1 goed begeleid tot jij alle kneepjes van het vak kent. De basisproducten worden uiteindelijk naar fabrikanten getransporteerd, waar de PET-korrels nieuw leven krijgen.

Bekijk vacature
Operator 3-ploegen

Voor een bedrijf in de vleesverwerkende industrie in Ermelo zijn wij op zoek naar operators voor in het 3-ploegen systeem. 

Je voert de werkzaamheden uit die nodig zijn om de juiste voortgang van het productieproces te garanderen.

Je taken bestaan o.a. uit:

- Het zelfstandig bedienen van de verpakkingslijnen;
- Het herstellen van kleine storingen;
- Het controleren van de voortgang van het productieproces;
- Het controleren van de kwaliteit en grondstoffen.

Verder heb jij geen probleem met het werken in gekoelde ruimtes.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Harderwijk

Bij Actief Werkt uitzendbureau Harderwijk vind je vacatures die aansluiten op iedere behoefte. Bepaal voor jezelf hoeveel uur je per week wilt werken en of dit voor bepaalde of onbepaalde tijd is. We maken onderscheid tussen de volgende vacatures:

  • Tijdelijk werk: ideaal voor als je op zoek bent naar een vakantiebaantje of als je maar voor een bepaalde tijd beschikbaar bent.
  • Vaste baan: wil je voor onbepaalde tijd aan de slag? Dan helpen we je aan een nieuwe, vaste baan.
  • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur beschikbaar, neem dan een kijkje tussen de fulltime vacatures.
  • Parttimebaan: ben je minder dan 36 uur beschikbaar? Dan kun je het beste de vacatures voor een parttimebaan in Harderwijk en omgeving bekijken.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Harderwijk

Ben je woonachtig in de omgeving van Harderwijk en wil je een nieuwe baan vinden? Bekijk dan direct de openstaande vacatures bij jou in de regio.

Zie je door de bomen het bos niet meer of wil je graag advies? Schrijf je dan direct online en en geef je wensen voor een nieuwe baan door. We gaan dan meteen voor je op zoek naar een baan die past bij jou.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan staat centraal

Bij uitzendbureau Harderwijk zijn we benieuwd naar jouw motivatie voor de volgende stap in je loopbaan. Op basis van je motivatie gaan wij op zoek naar de baan die daar precies op aansluit. Vacatures doorspitten doen we graag voor jou.

Wanneer we een werkgever en functie hebben gevonden die goed past bij jouw ambitie, stellen we jullie aan elkaar voor. Moet je voor de functie nog een opleiding volgen? Dan kun je die mogelijk op onze kosten via de Actief Flex Academy volgen. Denk bijvoorbeeld aan een chauffeursdiploma of het behalen van een heftruckcertificaat.

Uitzendbureau in Harderwijk

Werk genoeg in vestigingsstad Harderwijk

Actief Werkt Harderwijk kent de lokale arbeidsmarkt en we weten als geen ander wat er speelt in onze regio. Harderwijk is een vestigingsstad aan de rand van de Veluwe. Vroeger was er vooral visserij en vishandel in het gebied. Tegenwoordig drijft Harderwijk vooral op zakelijke dienstverlening, administratie en toerisme. Toeristen komen voor het Dolfinarium, wellness resort de Zwaluwhoeve en de jachthavens.

Maar ook in de industrie is er werk genoeg te vinden. Zo hebben wij jouw baan in de productie of logistiek zo geregeld. Ga bijvoorbeeld aan de slag als heftruckchauffeur of meewerkend voorman. Er is altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in Harderwijk en omgeving.

 

Uitzendburea Harderwijk aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Rob Knikker
Manager in opleiding

Dennis Pals
Intercedent

Yanou Man
Stagiair(e)