Menu

ZZP opdrachten (1926)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau

Bij Actief ZZP vind je eenvoudig ZZP opdrachten in de branches metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. En dat is nog niet alles! We zijn een erkend ZZP bemiddelingsbedrijf. We hebben een breed netwerk hebben onder opdrachtgevers in Nederland, waardoor we vaak als eerste weten waar nieuwe ZZP opdrachten worden aangeboden. Ook screenen we opdrachtgevers op kredietwaardigheid.  

ZZP opdrachten techniek

Werk jij als ZZP’er en zoek je ZZP opdrachten in de techniek? Dan zit je goed bij Actief ZZP! Wij zijn gespecialiseerd in de technische branche en weten alles over de verschillende bedrijven en het werk dat ze bieden. Als ZZP’er zoek jij waarschijnlijk een leuke opdracht en heb je geen zin in het papierwerk dat erbij komt kijken. Schakel daarom Actief ZZP, gespecialiseerd in ZZP bemiddeling, in. Wij regelen de administratieve rompslomp voor je, zodat jij je kunt focussen op mooie ZZP opdrachten in de techniek. Wat je krijgt:

  • Snelle betaling
  • Facturen worden opgemaakt
  • Administratie wordt geregeld

ZZP opdrachten bouw

Een groot deel van de ZZP’ers in Nederland werkt in de bouw. Daarom is het fijn dat we je bij Actief ZZP verschillende ZZP opdrachten in de bouw kunnen bieden. Zo kun je bijvoorbeeld tijdelijk aan de slag als timmerman of metselaar. Wij werken alleen samen met kredietwaardige opdrachtgevers, zodat jij zeker weet dat je eerlijk wordt behandeld. Ook daarom reageer je op ZZP opdrachten in de bouw bij Actief ZZP!

ZZP opdrachten metaal

Met onze ZZP opdrachten in de metaal kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld terechtkomen bij een leiding bouwproject, in de machine- en apparatenbouw of op industrie en chemie locaties. We kunnen je aan meerdere opdrachtgevers helpen, zodat je als ZZP’er aan de geldende richtlijnen voldoet. Via ons brede aanbod kun je snel aan de slag!