Menu

Vacatures Installatietechniek (169)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau
Je filters
  • 10 km
  • Installatie

Ben jij opgeleid als installatiemonteur of elektromonteur en op zoek naar werk? Bekijk dan de vacatures in installatietechniek bij Actief Techniek. Je kunt in verschillende branches terechtkomen, zoals de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.Heb je gezocht naar leuke vacatures in de installatietechniek maar zit er op dit moment niks voor jou tussen? Stuur ons een open sollicitatie. Zodra er een geschikte baan voorbij komt, nemen we contact met je op.

Vacatures installatietechniek elektromonteur

Werk jij goed onder spanning? Reageer dan op onze vacatures in de installatietechniek als elektromonteur. Je gaat aan de slag met het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en snel kunt schakelen. Naast vacatures in de installatietechniek als elektromonteur vind je ook andere vacatures bij Actief Techniek, zoals:

Vacatures installatietechniek loodgieter

Word jij gelukkig van het aanleggen van nieuwe werktuigbouwkundige installaties en voer jij graag aanpassingen door aan bestaande installaties? Dan is het werken als loodgieter bij Actief Techniek echt iets voor jou! In deze functie ga jij aan de slag met de installatie van sanitair of het uitbreiden van werktuigbouwkundige installaties. In deze baan is het belangrijk dat je flexibel en oplossingsgericht bent.

Heb je geen ervaring als loodgieter of wil je je omscholen? Dan kun je ook een opleiding bij Actief Techniek volgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze opleidingen of de vacatures in de installatietechniek als loodgieter.

Vacatures installatietechniek servicemonteur

Elektro en installatie hebben voor jou geen geheimen meer. Klopt dit? Dan zijn de vacatures in de installatietechniek als servicemonteur wat voor jou. Je gaat bezig met het verhelpen van verstoppingen, lekkages en elektrotechnische storingen. Het is een afwisselende en uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Ben je geïnteresseerd in onze vacatures in de installatietechniek als servicemonteur? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen.

Vacatures E professionals

Ben jij hoger opgeleid in elektische installaties? Bekijk dan de vacatures voor E professionals bij Actief Techniek. We zoeken professionals die technische kennis kunnen combineren met organisatorische en commerciële kwaliteiten. Je kunt bij ons projectgericht werken of bij één bedrijf aan de slag voor een langere periode. Ook bieden we je opleidingen en trainingen, zodat je je kunt blijven ontwikkelen in je carrière. Reageer op onze vacatures voor E professionals en je hebt snel een uitdagende baan!

Opdrachten installatietechniek ZZP

Ook als ZZP’er ben je van harte welkom bij Actief Techniek. We bieden je naast vacatures in de installatietechniek ook ZZP opdrachten. En dat is nog niet alles! Omdat we een bedrijf zijn dat ZZP bemiddeling verzorgt, regelen we ook de facturen en een snelle betaling voor je. Reageer op de ZZP opdrachten in de installatietechniek en je hebt snel een opdracht! Wordt er bij je eigen bedrijf een ZZP’er gezocht? Ook dan kun je gebruikmaken van ons brede netwerk van verschillende vakmensen.