Menu

Dagcursussen Infra

Infra

01-12-2022
Heel Nederland

✓ Dagcursus VOP VIAG G-Assistent (dagcursus of examen, geldigheid 3 jaar)

Na het afronden van deze cursus/ dit examen ben je een Voldoende Onderricht Persoon (VOP). Je mag alleen assisteren en enkele specifieke werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, bijvoorbeeld controle en toezicht. Ook mag je in LS-aansluitkasten beperkte bedieningshandelingen uitvoeren. De VeiligheidsInstructie AardGas (VIAG) geeft hiermee invulling aan de Arbeidsomstandighedenwet en het Arbeidsomstandighedenbesluit. Alle netbeheerders, aannemers en meetbedrijven moeten zich aan deze regels houden.

Interesse in Dagcursus VOP VIAG G-Assistent? Meld je direct aan.

✓ Dagcursus VOP BEI LS-Assistent  (dagcursus of examen, geldigheid 3 jaar)

Na het afronden van deze cursus/ examen ben je een Voldoende Onderricht Persoon (VOP). Je mag alleen assisteren en enkele specifieke werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, bijvoorbeeld controle en toezicht. Ook mag je in LS-aansluitkasten beperkte bedieningshandelingen uitvoeren. De Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties LaagSpanning (BEI-LS) geeft samen met de bijlagen en veiligheidswerkinstructies uniforme regelgeving voor een veilige bedrijfsvoering in de elektriciteitsvoorzieningssystemen voor laagspanning van Netbeheerders. De BEI-BLS geeft hiermee invulling aan de Arbeidsomstandigheden- wet en het Arbeidsomstandighedenbesluit. Alle netbeheerders, aannemers en meetbedrijven moeten zich aan deze regels houden.

Interesse in Dagcursus VOP BEI LS-Assistent? Meld je direct aan.

✓ Dagcursus KIAD (Kwaliteit Instructie Aanleg Drinkwater) (dagcursus; theorie en examen, 4 jaar geldig)

Na het voldoende afronden van de dagcursus KIAD ontvang je een certificaat. Dit certificaat is ontwikkelend op advies van drinkwaterbedrijven en Bouwend Nederland. De aanleg en reparatie van drinkwaterleidingen moet met zorg en aandacht voor kwaliteit plaatsvinden om de levering van schoon drinkwater  te borgen. Veiligheid, hygiëne en kwaliteit van de monteurs zijn daarbij de aandachtspunten.

Interesse in Dagcursus KIAD? Meld je direct aan.

Ook de volgende certificaten zijn via ons te behalen:

  • BHV
  • VCA
  • Veilig werken langs de weg 
  • E achter B

Interesse in het behalen één of meerdere van bovengenoemde certificaten? Meld je dan snel aan via onderstaande formulier. 

 

Schrijf je in

Waarom Actief!

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Meer dan 50 locaties
  • Je eigen contactpersoon
  • Handige 'Mijn Actief' App
  • Direct aan de slag!