Menu

Over ons

Wij zijn altijd trots geweest op het uitzendvak, maar we zagen wel dat het beter kan. Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom helpen wij onze flexcollega’s aan werk en inkomen dat bij hen past. En helpen wij klanten aan flexkrachten die in het werk passen.Doeners en werkers

Onze flexcollega’s zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met MBO-plusniveau. We vinden onze mensen via een combinatie van online recruiting en via onze inschrijflocaties in heel Nederland. We zetten hen in bij opdrachtgevers in de productie, logistiek, transport, office, horeca en schoonmaak.


Focus op segmenten

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met personeel in de segmenten logistiek, productie, services, transport, office en schoonmaak. Kennis van meerdere disciplines maakt originele oplossingen mogelijk. Onze klanten herkennen ons bovendien als branchegenoot in de regio. We snappen hun behoeften en zetten flexibele arbeid en onze kennis van HR in om hun doelen te bereiken.


Breed aanbod aan flexdiensten

Ons brede aanbod aan flexdiensten is ontstaan omdat we ons verdiepen in de behoefte van onze klanten. Het traditionele aanbod van flexdiensten hebben we aangevuld met Werving en Selectie en Inhouse Services. Vanuit joint ventures met onze klanten hebben we vakpools ingericht. Met dit brede aanbod in onze koffer kunnen we echt actief luisteren naar onze klanten. Omdat we weten dat we altijd een oplossing kunnen bieden die past bij de vraag van de klant.


Online en mobiel

We werken zoveel mogelijk online en mobiel. Daar hebben we een heel scala aan tools voor ontwikkeld. Sommige zijn gericht op het stroomlijnen van onze processen en interactie met klanten. Anderen zijn gericht op contact met onze flexcollega’s, zoals onze app Mijn Actief. We zijn daar waar we waarde hebben voor onze klant of flexcollega. We treffen onze klanten en flexcollega’s op plaatsen en tijden die hen en ons uitkomen. We hebben inschrijflocaties verspreid over heel Nederland. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.  


Duurzame relaties

Actief Werkt!  is een dochter van Actief Holding, een internationaal opererend Belgisch familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van uitzenden. 27 jaar na oprichting is Actief Holding een groep van bedrijven die als HR-partner voor hun klanten (inter) nationaal iets willen betekenen en die jaar na jaar eenzelfde groeipatroon kunnen neerzetten.


In het hoofd en het hart van onze flexcollega’s

Omdat we kandidaten vooraf uitgebreid selecteren en testen, durven we hun een contract aan te bieden vanaf dag één. Wij begrijpen onze flexcollega’s niet alleen als werker, maar ook als mens. Zij voelen zich begrepen en committeren zich aan ons. Onze belofte is geen baan maar een loopbaan.

 

De verbinding met onze klanten

Ook met onze klanten werken we langdurig samen. Door meer van en over elkaar te weten, wordt de samenwerking krachtiger. Dit kan alleen door open om te gaan met kennis. Onze klanten huren niet alleen flexarbeid in, zij profiteren ook van de kennis die we daarover hebben.