Waarom Actief Werkt!

Actief Werkt! wil klanten en flexcollega's optimaal van dienst zijn op het gebied van flexibele arbeid. U weet vaak precies wat er nodig is, maar niet altijd wat er mogelijk is. We kunnen klanten dus verrassen met nieuwe oplossingen en mogelijkheden. De klant staat dus altijd centraal. 

Meer dan een uitzendbureau

Wij begrijpen het belang van onze rol voor uw bedrijfsdoelstellingen. Daarom steken we veel energie in het begrijpen van uw behoeften en uw werkprocessen en stemmen ons werk daarop af. Onze nieuwsgierigheid helpt ons daarbij. We nemen onze verantwoordelijkheid en leggen onze doelen vast in resultaatverplichtingen.

Mensen maken het verschil

Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Of het nu vaste medewerkers zijn of uitzendkrachten. Hun inzet, ambitie en doorzettingsvermogen maken dat uw organisatie succesvol is. Daarom noemen wij ze flexcollega’s. Wij helpen hen aan werk en inkomen dat past bij hun competenties, ambitie en omstandigheden. Dat doen we onder meer met hulpmiddelen zoals ambitiegesprekken, onze Werkprofiel Test® en opleidingen.

Breed dienstenaanbod

We gaan een stap verder dan het uitzenden van mensen. Wij bieden onze flexcollega’s aan in verschillende flexvormen. Zo kunnen we altijd een oplossing bieden voor uw vraag. Ons aanbod bestaat momenteel uit:
Uitzenden
Detacheren
Payrolling
Werving en selectie
Workforce Management

Eén gezicht, één contract, één factuur

Onze specialisten in services, logistiek, productie, food en agri worden door onze klanten beschouwd als branchegenoot. Samen met u verkennen we de weg naar proces- en kostenefficiency. Ondertussen zorgen we voor de verbinding met uw HR-processen en -mensen. U doet nog maar met één partij zaken.

Wilt u een van onze specialisten spreken? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op met de dichtsbijzijnde Actief Werkt! locatie.


Heeft u een klacht?

Het kan altijd voorkomen dat u niet tevreden bent. Wij hopen dat u dit terugkoppelt, zodat we voor een oplossing kunnen zorgen. U kunt klachten bespreken met uw contactpersoon bij Actief Werkt!, of mailen naar klacht@actiefwerkt.nl. 

Derik Bootsma - Recruiter

Derik Bootsma

Recruiter

"Meedenken met klanten en daar alle vrijheid in krijgen. Ik zie mezelf als eigen ondernemer binnen Actief Werkt!”

Biografie

Hoewel mijn studie...

Henk van der Maat - Hoofd FA Hago

Henk van der Maat

Hoofd FA Hago

“Of het nu gaat om snel en goed leveren, of meedenken over facturen. Actief Werkt! echt met ons mee.”

Uitgelicht! - Een flexcollega:

Uitgelicht!

Een flexcollega:

"Ze doen moeite om werk voor je te zoeken". 

Meer verhalen