Menu

Solliciteer nu en win Apple AirPods!

Zomeractie: word flexcollega & maak kans op AirPods!

Uitzendbureau Actief Werkt! geeft deze zomer maar liefst 100 Apple AirPods weg! Als je in juni, juli of augustus via ons aan het werk bent, maak je elke week automatisch kans om een set AirPods (t.w.v. € 179,00) te winnen.

Dus zoek je (ander) werk deze zomer, dan helpen wij jou om de juiste baan te vinden! Of dit nu vakantiewerk is of een vaste baan, alles kan. Vind een baan tussen onze ruim 1.200 vacatures, solliciteer direct en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van een set AirPods.

Bekijk alle vacatures

Geen passende vacature gevonden? Schrijf je dan in

Een leuke (vakantie)baan, klinkt als muziek in de oren!

Ook als je specifiek zoekt naar een tijdelijke vakantiebaan in de zomermaanden, maak je de 12 weken lang kans op die Apple AirPods. Solliciteer of schrijf je in, zodat jij in de zomer meters kunt maken als bijvoorbeeld schoonmaker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of horecamedewerker.

Dus, wil jij wat extra geld verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk dan onze vakantiewerk vacatures. Wij hebben vakantiewerk vacatures in heel Nederland. Solliciteer direct online!

Bekijk alle vakantiewerk vacatures


Voorwaarden actie

  • Elke week maken we winnaars bekend op Facebook & Instagram door middel van een loting.
  • Als je de gelukkige winnaar bent, neemt je contactpersoon binnen Actief Werkt! contact met je op om een afspraak te maken voor de overhandiging van de AirPods.
  • Looptijd van de actie: 1 juni 2021 tot en met 31 augustus 2021.
  • De actie is geldig voor flexcollega's die in die week gewerkt hebben.
  • De voorwaarden zijn in overeenstemming met de wettelijk bepaalde gedragscode promotionele kansspelen. 

Vragen of meer informatie over een openstaande functie? Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!