Menu

Werving en Selectie

Op zoek naar vast personeel?

Actief Werkt! is specialist in werving en selectie. Op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw organisatie? Iemand met een schaars profiel? Of specifieke kennis? Een lastige opgave. Vooral in een krappe arbeidsmarkt. Als de kandidaat dan eindelijk gevonden is, wilt u hem of haar voor langere tijd aan uw organisatie binden. U kunt bij ons een opdracht plaatsen voor werving en selectie en wij gaan direct voor u op zoek. 

 ✔️ U bespaart veel tijd;

✔️ U krijgt alleen geschikte kandidaten;

✔️ U maakt gebruik van onze kennis van de regionale markt; 

✔️ U bent gegarandeerd van de beste match;

✔️ No cure, no pay.

Onze persoonlijke aanpak

Wij geloven dat mensen het verschil maken. Als de juiste mensen op de juiste plek zitten dan draagt dat bij aan het succes van de organisatie. Daarom investeren wij in relaties en kennen wij onze opdrachtgevers én kandidaten persoonlijk. 

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van bijvoorbeeld detacheren en uitzenden komt ook goed van pas. Als het nodig is, gaan we zelfs de straat op om uw personeel te zoeken. We doen er alles aan om alleen de beste mensen te vinden en volgen trends in recruitment op de voet. In maar liefst 6 stappen hebben wij de juiste kandidaat voor u gevonden. 

Ontvang onze werving en selectie brochure

Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan uw informatie in en ontvang spoedig van ons de werving en selectie brochure.

Organisatiescan

Actief Werkt! investeert tijd in het leren kennen van uw organisatie. We gaan niet alleen in gesprek met de HR verantwoordelijke, maar ook met de leidinggevenden en directe collega's van de kandidaat om een compleet beeld te krijgen van de organisatie en bedrijfscultuur. 

Passend functieprofiel

Door onze organisatiescan weten we precies wat uw organisatie in een nieuwe collega zoekt. Wat voor persoonlijkheid past er binnen uw organisatie? Voor welke uitdagingen komt een nieuwe collega te staan? Wat is de visie van de afdeling op lange termijn? Wie heeft u nodig om deze doelstellingen te behalen? Alleen door het opstellen van een passend functieprofiel komen we tot de perfecte match.

Referral recruitment

Met onze vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. We weten wat er speelt in de regionale markt en spreken de taal van onze kandidaten. We hebben een uitgebreid netwerk dat we graag activeren voor het vinden van uw nieuwe collega. Met referral recruitment bereiken we latent werkzoekenden en introduceren we kandidaten die zich voor langere tijd aan uw organisatie binden.

DNA match

We besteden in de eerste selectie aandacht aan opleiding en ervaring, al reikt de perfecte match verder dan een passend cv. We creëren een vertrouwde omgeving waarin een kandidaat zich open durft te stellen. We kennen de persoon achter de kandidaat. We weten wat een kandidaat drijft en beweegt. Zo maken we de juiste DNA match tussen onze kandidaten en uw organisatie.

No cure, no pay

Wij werken met een vaste werving & selectie fee die we vooraf met u overeenkomen. Deze fee wordt bij indiensttreding van uw nieuwe collega in rekening gebracht.

Meer weten over onze aanpak?

Voor meer informatie over werving en selectie kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde Actief Werkt! locatie of met onze werving en selectie specialisten.

 

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.