Menu

Werving en Selectie

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Werving en Selectie bij Actief Werkt!

Actief Werkt! is specialist in werving en selectie. Op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw organisatie? Iemand met een schaars profiel? Of specifieke kennis? Een lastige opgave. Vooral in een krappe arbeidsmarkt. Als de kandidaat dan eindelijk gevonden is, wilt u hem of haar voor langere tijd aan uw organisatie binden. U kunt bij ons een opdracht plaatsen voor werving en selectie en wij gaan direct voor u op zoek. 

Plaats direct een vacature >

Onze persoonlijke aanpak

Wij geloven dat mensen het verschil maken. Als de juiste mensen op de juiste plek zitten dan draagt dat bij aan het succes van de organisatie. Daarom investeren wij in relaties en kennen wij onze opdrachtgevers én kandidaten persoonlijk. 

Hoe werkt werving en selectie? 

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van bijvoorbeeld detacheren en uitzenden komt ook goed van pas. Als het nodig is, gaan we zelfs de straat op om uw personeel te zoeken. We doen er alles aan om alleen de beste mensen te vinden en volgen trends in recruitment op de voet. In maar liefst 6 stappen hebben wij de juiste kandidaat voor u gevonden. 

Actief Werkt! houdt een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan u voor te stellen. De kandidaat die u geschikt vindt voor de functie komt hierna direct bij u in dienst. Aan Actief Werkt! betaalt u alleen een fee voor de geleverde diensten.

Organisatiescan 

Actief Werkt! investeert tijd in het leren kennen van uw organisatie. We gaan niet alleen in gesprek met de HR verantwoordelijke, maar ook met de leidinggevenden en directe collega's van de kandidaat om een compleet beeld te krijgen van de organisatie en bedrijfscultuur. 

Passend functieprofiel

Door onze organisatiescan weten we precies wat uw organisatie in een nieuwe collega zoekt. Wat voor persoonlijkheid past er binnen uw organisatie? Voor welke uitdagingen komt een nieuwe collega te staan? Wat is de visie van de afdeling op lange termijn? Wie heeft u nodig om deze doelstellingen te behalen? Alleen door het opstellen van een passend functieprofiel komen we tot de perfecte match.

Referral recruitment

Met onze vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. We weten wat er speelt in de regionale markt en spreken de taal van onze kandidaten. We hebben een uitgebreid netwerk dat we graag activeren voor het vinden van uw nieuwe collega. Met referral recruitment bereiken we latent werkzoekenden en introduceren we kandidaten die zich voor langere tijd aan uw organisatie binden.

DNA match 

We besteden in de eerste selectie aandacht aan opleiding en ervaring, al reikt de perfecte match verder dan een passend cv. We creëren een vertrouwde omgeving waarin een kandidaat zich open durft te stellen. We kennen de persoon achter de kandidaat. We weten wat een kandidaat drijft en beweegt. Zo maken we de juiste DNA match tussen onze kandidaten en uw organisatie.

No cure, no pay

Wij werken met een vaste werving & selectie fee die we vooraf met u overeenkomen. Deze fee wordt bij indiensttreding van uw nieuwe collega in rekening gebracht.

Werving en selectie: de voordelen

Als u Actief Werkt! inzet voor werving en selectie komen daar deze voordelen bij kijken: 

  • U bespaart veel tijd (o.a. wervingstijd, lezen van sollicitatiebrieven, vacatures plaatsen).

  • U krijgt alleen geschikte kandidaten. Wij hebben diverse testen (o.a. Persoonlijke Profiel Analyse) om te zien wie het beste aansluit bij uw wensen.

  • U besteedt de werving uit aan een professional met kennis van de regionale arbeidsmarkt.

  • U kiest voor een werving- en selectiebureau dat actief en met passie voor u op zoek gaat naar de perfecte match. 

Personeel gezocht? Neem contact op met Actief Werkt!

Actief Werkt! snapt dat snel schakelen belangrijk is. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of we komen zo snel mogelijk bij u langs.

Voor meer informatie over werving en selectie kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde Actief Werkt! locatie of met onze werving en selectie specialist Irina den Hartog. 

 

Irina den Hartog
Werving en Selectie specialist 

w-s@actiefwerkt.nl
076 - 530 20 60
06 - 57 74 75 59

 

 

 

 

Terug naar overzicht van diensten

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.