Menu

Werving en Selectie

Op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? En krijgt u de vacature maar niet vervuld? Werving en selectie van de juiste kandidaten kost vaak erg veel tijd. Steeds meer bedrijven besteden dit dan ook liever uit aan een specialist. 

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is ideaal voor bedrijven die vast personeel nodig hebben, maar niet over de juiste middelen of tijd beschikken om zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. U kunt er dan voor kiezen om het vinden van medewerkers uit te besteden aan ons. 

Hiermee bespaart u veel tijd. U hoeft zich niet langer bezig te houden met het screenen van cv’s, het voeren van sollicitatiegesprekken en het checken van referenties. Dit werk doen onze consultants voor u. De gekozen kandidaat komt rechtstreeks bij u in dienst en u betaalt ons een eenmalige fee die we van te voren hebben afgesproken. No cure, no pay: u betaalt pas bij indiensttreding van uw nieuwe collega. 

Wat is het verschil met uitzenden?

Bij uitzenden houdt onze taak niet op na werving en selectie. De kandidaat blijft dan bij ons in dienst en wij zijn wettelijk werkgever. U kunt onze kandidaat voor een kortere of langere periode inlenen waarvoor u ons een inleningsbeloning betaalt. 

Dat is anders bij werving en selectie waarbij u direct verantwoordelijk bent voor de indiensttreding van de kandidaat, de salarisuitbetalingen en de kosten die komen kijken bij eventueel verzuim of uitval. Werving en selectie is geschikt als u een nieuwe collega zoekt voor een vaste positie binnen uw bedrijf en deze collega voor langere tijd aan uw organisatie wilt binden.


Actief Select: werving van hoogopgeleide professionals

Actief Select is een specialistisch label van Actief Werkt gericht op de werving van hoogopgeleide professionals voor een vaste positie binnen uw bedrijf. Het werven en selecteren van hogere profielen vraagt om een specifieke aanpak.


Ga naar Actief Select

Vrijblijvend advies op maat

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze vestiging in de buurt neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.