Menu

Payroll

Welkom bij Actief Werkt! Payroll

Wilt u zelf mensen inzetten, maar de administratie uitbesteden en werkgeversrisico's uitsluiten? Dan is payroll uw oplossing. Een flexibeler personeelsbestand en uw handen vrij voor uw kernactiviteiten. Actief Werkt! Payroll verzorgt efficiënt en zorgvuldig uw personeels- en salarisadministratie. Dat doen we digitaal en dus foutloos en snel. Verzuim begeleiden we professioneel. Maar we werken ook persoonlijk met een vaste contactpersoon, voor u en voor uw payrollmedewerker. Zo bouwen we samen aan uw succes.

Vindt u het ook zo belangrijk dat:

  • De door u aangedragen flexkracht met respect wordt behandeld?
  • Afspraken duidelijk zijn zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten?
  • Een investering in tijd en aandacht een vanzelfsprekendheid is en zich terug laat zien in kwaliteit?
  • Uw en onze investering leidt tot tevreden flexkrachten die op hun beurt een grote bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijfsresultaat?


Dan gaat u in een samenwerking met Actief Werkt! Payroll vinden wat u zoekt! Wilt u graag kennis maken en ervaren dat uw intuïtie klopt? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vraag direct een offerte aan. Wilt u weten hoe we werken?

Lees dan hier verder 

Meer weten? Stuur ons een bericht

Wilt u weten of payroll een passende oplossing voor uw bedrijf is? Vul dan het onderstaande formulier in  en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u nog vragen heeft kunt u ons altijd bereiken via onderstaande contactgegevens.

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.