Workforce management

Meer dan inhouse

Workforce Management (WFM) is de opvolger van onze inhouse dienstverlening. Workforce Management gaat verder dan inhouse. Vanuit de WFM-vestiging op locatie bij de klant regelen we alle operationele activiteiten die te maken hebben met het inzetten van flexcollega's. Onze dienstverlening is leidend, niet de plek van waaruit we werken. 

Productiviteit en efficiency

Met WFM managen we de gehele workforce van de klant, van werving tot uitdiensttreding, van flexibel tot vast personeel. Wij zorgen ervoor dat we altijd de juiste mensen op het juiste moment inzetten bij de klant. Productiviteitsverbetering en Dat doen we onder andere in logistiek, produktie en zorg.

Eigen recruiting

Workforce Management bestaat uit klantteams en verzorgt zelf de recruiting van flexcollega’s. Elk team heeft een klantmanager die de belangen behartigt van een aantal klanten. De klantcoördinator is verantwoordelijk voor één klant. Hij beschikt over een team van inzetspecialisten dat de dienstverlening van A tot Z verzorgt. Recruiters en inzetspecialisten zetten zich samen in om te voldoen aan de vraag van de klant.

Meer weten?  We gaan graag met u in gesprek!

Robert van Rooij


Robert van Rooij is Manager Workforce Management. Samen met zijn team helpt hij onze klanten hun productiviteit en efficiency te verbeteren. Maatwerk en innovatieve oplossingen maken dit mogelijk. 

 


Meer weten?  Stuur Robert een mail op robert.vanrooij@actiefwerkt.nl of bel hem op 06 - 22 02 93 52.

  

Terug naar overzicht van diensten

  

Marco - Flexcollega

Marco

Flexcollega

"Ik kreeg 26-11-2016 te horen dat het bedrijf waar ik werkte via Adecco mij per direct niet meer nodig had. Dus belde ik Patty van Wely op van Actief...

Stan den Boer - Inzetspecialist

Stan den Boer

Inzetspecialist

"Persoonlijk contact met flexcollega’s en klanten vind ik het leukst. Zo kan ik snel schakelen om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

Actief...

Jan Dalhuisen - Plantmanager bij Nijmeegse Betonindustrie de Hamer

Jan Dalhuisen

Plantmanager bij Nijmeegse Betonindustrie de Hamer

“Actief Werkt! reageert altijd snel. Men denkt mee en vult proactief onze vacatures in.”

Meer verhalen