Menu

Werving & selectie

Werving en Selectie bij Actief Werkt!

Personeel gezocht? Actief Werkt! is ook inzetbaar als werving en selectiebureau. Dus bent u op zoek naar een medewerker om direct in dienst te nemen, dan kunt u een opdracht voor werving en selectie bij ons plaatsen. Wij gaan direct op zoek naar de juiste kandidaat voor de functie. Iemand met ambities, werkervaring en persoonlijkheid, die perfect past bij uw bedrijf en de bedrijfscultuur.

Hoe werkt werving & selectie?

Aan de hand van een functieprofiel dat wij samen met u opstellen, starten we het proces voor werving- en selectie. Daarbij leren wij uw bedrijf door middel het stellen van de juiste vragen beter kennen, om zo de perfecte kandidaat te vinden. We zetten alle middelen in om de juiste kandidaat te werven. Denk aan LinkedIn, onze uitgebreide database en ons diverse netwerk. 

Plaats direct een vacature >


Actief Werkt: kundig en gepassioneerd werving en selectiebureau

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van bijvoorbeeld detacheren en uitzenden komt ook goed van pas. Als het nodig is, gaan we zelfs de straat op om uw personeel te zoeken. We doen er alles aan om alleen de beste mensen te vinden en volgen trends in recruitment op de voet. 

Actief Werkt! houdt een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan u voor te stellen. De kandidaat die u geschikt vindt voor de functie komt hierna direct bij u in dienst. Aan Actief Werkt! betaalt u alleen een fee voor de geleverde diensten.


Werving en selectie: de voordelen

Als u Actief Werkt! inzet voor werving en selectie komen daar deze voordelen bij kijken: 

  • U bespaart veel tijd (o.a. wervingstijd, lezen van sollicitatiebrieven, vacatures plaatsen).

  • U krijgt alleen geschikte kandidaten. Wij hebben diverse testen (o.a. Persoonlijke Profiel Analyse) om te zien wie het beste aansluit bij uw wensen.

  • U besteedt de werving uit aan een professional met kennis van de regionale arbeidsmarkt.

  • U kiest voor een werving- en selectiebureau die actief en met passie voor u op zoek gaat naar de perfecte match. 


Personeel gezocht? Neem contact op met Actief Werkt!

Actief Werkt! snapt dat snel schakelen belangrijk is. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of we komen zo snel mogelijk bij u langs.


Voor meer informatie over de dienst Werving & Selectie kunt u
contact opnemen met de dichtstbijzijnde Actief Werkt! locatie.

 

Terug naar overzicht van diensten