Menu

Werkprofieltest

Iedereen mag er zijn, ieder mens is uniek. En omdat iedereen anders is, functioneert de ene ergens beter op een plek dan iemand anders. Er zijn duidelijk verschillen te zien in welke werkomgeving mensen het liefst werken en wat hun wensen zijn op het gebied van werk. Actief Werkt! speelt in op deze wensen waardoor mensen beter tot hun recht komen en duurzaam inzetbaar zijn.

Wat betekent dit voor flexcollega's?

Met de uitkomsten van de Werkprofiel Test® zijn wij nog beter in staat de beste vacature voor je te vinden. Je komt niet alleen terecht in een functie die bij je past, maar ook in een werkomgeving die bij je past. Dat brengt het beste in je boven!

 

Wat betekent dit voor opdrachtgevers?

  • Medewerkers die uw businesspropositie waarmaken.
  • Lager verloop en verzuim.
  • Een eenduidig beeld van het beste kandidaat-profiel voor uw vacature.
  • Juiste investeringskeuze in opleidingen en doorgroeimogelijkheden.
  • Een juiste selectie van medewerkers met een bepaalde voorkeur van aansturen.
  • De optimale match door de Werkprofiel Test®

Wij gebruiken de Werkprofiel Test® bij de werving en selectie van flexcollega's. De test onderscheidt vijf verschillende persoonlijkheidstypes:

Ambitieuze teamspeler
Toegewijde werker
Krachtige doener
Betrouwbare uitvoerder
Zelfstandige optimist

Hoe werkt het?

Vul de test in voor vacatures die u uitzet bij Actief Werkt!. Zo maken wij de optimale match. Laat uw vaste medewerkerspopulatie scannen. Willen uw mensen doorgroeien, in een team werken of juist alleen? Hoe worden ze het liefst aangestuurd?

Meer inzicht in de profielen van uw mensen betekent beter inspelen op hun behoeften. Versterk uw eigen werving en selectieproces door de werkprofieltest te gebruiken.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Werkprofieltest? Via onderstaande buton kunt u de test zelf maken. U wordt direct doorgelikt naar de test. 

Maak de Werkprofieltest

Voor meer informatie of het aanvragen van de Werkprofiel Test® kunt u contact opnemen met Esther van Hooff, flexadviseur, op telefoonnummer 076-530 20 60.