Menu

Inhouse Services

Meer dan inhouse

Workforce Management (WFM) is de opvolger van onze inhouse dienstverlening. Workforce Management gaat verder dan inhouse. Vanuit de WFM-vestiging op locatie bij de klant regelen we alle operationele activiteiten die te maken hebben met het inzetten van flexcollega's. Onze dienstverlening is leidend, niet de plek van waaruit we werken. 

Productiviteit en efficiency

Met WFM managen we de gehele workforce van de klant, van werving tot uitdiensttreding, van flexibel tot vast personeel. Wij zorgen ervoor dat we altijd de juiste mensen op het juiste moment inzetten bij de klant. Productiviteitsverbetering en dat doen we onder andere in logistiek, productie en zorg.

Eigen recruiting

Workforce Management bestaat uit klantteams en verzorgt zelf de recruiting van flexcollega’s. Elk team heeft een klantmanager die de belangen behartigt van een aantal klanten. De klantcoördinator is verantwoordelijk voor één klant. Hij beschikt over een team van inzetspecialisten dat de dienstverlening van A tot Z verzorgt. Recruiters en inzetspecialisten zetten zich samen in om te voldoen aan de vraag van de klant.

Meer weten?  We gaan graag met u in gesprek!

Robert van Rooij


Robert van Rooij is Manager Workforce Management. Samen met zijn team helpt hij onze klanten hun productiviteit en efficiency te verbeteren. Maatwerk en innovatieve oplossingen maken dit mogelijk. 

 


Meer weten?  Stuur Robert een mail op robert.vanrooij@actiefwerkt.nl of bel hem op 06 - 22 02 93 52.

  

Terug naar overzicht van diensten

  

Filtropa - Koffiefilters

Filtropa

Koffiefilters

Gemak en klantgerichtheid. En een contactpersoon die onze organisatie gewoon echt goed begrijpt. 

Waddek Szymanski

Opleidingscoördinator ICL-IP Terneuzen

“Een professionele partij. Goede communicatie maar ook vriendelijk.”

Emile - Flexcollega

Emile

Flexcollega

Heb geen problemen met Actief Werkt!. En als er wat is,dan wordt dat gelijk opgelost. Krijg mijn geld altijd optijd. 
Super organisatie!

Meer verhalen