Menu

Arbeidsmarktrapportage

Data is booming, meten is weten. Dat geldt zeker ook voor uw recruitmentvraagstukken. Met kennis van de arbeidsmarkt wordt het een stuk eenvoudiger om gericht te werk te gaan en meer succes te behalen. 

Inzicht in de arbeidsmarkt

Hoe kunnen we werving het beste organiseren? Waar bevindt onze doelgroep zich en waar zijn zij gevoelig voor? Met deze inzichten kunnen we ons recruitmentproces verbeteren en versnellen. Daarom werken wij met een database van uitgebreide arbeidsmarktinformatie. In deze landelijke database is informatie te vinden van alle beroepsgroepen die je maar kunt bedenken.

Welke data hebben we tot onze beschikking?

  • Hoe ziet de regionale arbeidsmarkt eruit voor uw doelgroep? Is uw doelgroep schaars of talrijk, en in hoeverre zijn zij actief of latent werkzoekend?
  • Hoe vaak wordt uw doelgroep benaderd door recruiters? 
  • Via welke mediakanalen is uw doelgroep bereikbaar?
  • Waar hecht uw doelgroep waarde aan bij een nieuwe baan; zijn arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, opleidingen of cultuur doorslaggevend bij de keuze voor een nieuwe baan?
  • Kenmerken van de doelgroep als hobby's en interesses.

Kunt u zich voorstellen hoe veel efficiënter u kunt werven, met deze analyse van uw doelgroep in uw regionale arbeidsmarkt? 

Ontvang een arbeidsmarktrapportage

Deze data delen we graag met onze relaties. Het is niet alleen een middel om arbeidsmarktcommunicatie op af te stemmen, maar ook een middel tot samenwerking. Deze informatie geeft inzicht; welke verwachting is realistisch?  Door deze kennis te delen vinden we de ideale weg naar de beste kandidaten. 

Bent u benieuwd naar de arbeidsmarktrapportage voor uw doelgroep in uw regio? Laat het ons weten en wij regelen het voor u.