Menu

Werken bij UMC Utrecht

Het Universitair Medisch Centrum Utrecht, afgekort UMC Utrecht, is het academisch ziekenhuis dat verbonden is aan de Universiteit Utrecht. Het UMC Utrecht heeft ruim 1000 bedden en meer dan 11000 medewerkers. Het UMC Utrecht maakt ook veel gebruik van uitzendkrachten. Daarvoor werken het UMC Utrecht en Actief Werkt! nauw samen.

Werken bij het UMC Utrecht

Bij het UMC Utrecht werkt het team van Actief Werkt! 'inhouse'. Dat betekent dat zij op locatie aanwezig zijn, als aanspreekpunt en om alles in goede banen te leiden. Deze werkwijze is handig zowel voor onze uitzendkrachten als voor de contactpersonen in het UMC Utrecht zelf. 

 

Vacatures in het UMC Utrecht

Er zijn volop vacatures. We hebben fulltime vacatures en parttime vacatures. Je kunt werken in logistieke banen, of in facilitaire banen. We zijn regelmatig op zoek naar schoonmakers en magazijnmedewerkers, maar ook naar receptionistes, medewerkers voor patiëntenvervoer, gastheren of gastvrouwen en voedingsassistenten.
Wil je weten hoe het is om bij het UMC Utrecht te werken?  Lees dan hier het verhaal van Chantal, voedingsassistente bij het UMC Utrecht. 

Naar UMC vacatures

Contact

Heb je een vraag of wil je contact opnemen?  Dat kan telefonisch via 06-83669753. Wil je aan het werk, dan kun je ook rechtstreeks bellen met één van onze recruiters: Ingrid Drouen is bereikbaar via 06-53146625.

Je bereikt ons per email op: umc@actiefwerkt.nl. We horen graag van je!