Menu

Werken bij Royal FloraHolland

Werken bij Royal FloraHolland iets voor jou? 

✔️ Werken op de grootste bloemenveiling ter wereld;

✔️ Een gezellige en kleurrijke omgeving; 

✔️ Een baan voor een langere tijd met een goed salaris;

✔️ Werken in de ochtend, in de middag lekker vrij;

✔️ Ieder kwartaal een bloemetje cadeau.

Vacatures Royal FloraHolland

De grootste bloemenveiling ter wereld

Werken op de grootste bloemenveiling ter wereld, dat wil je meemaken! Het is een indrukwekkend bedrijf om te werken: de drukte op de vloer, de handelaren die kopen bij de klok en een enorme hoeveelheid prachtige bloemen die iedere dag verhandeld worden. Royal FloraHolland wordt gezien als de internationale marktplaats voor bloemen en planten. Met jouw baan bij Royal FloraHolland geef je elke dag kleur aan kleine, mooie momenten in het leven van mensen. En dat overal ter wereld. 

Flowering the world together

Werken bij Royal Floraholland

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Royal FloraHolland. Nog voor je start met je nieuwe baan krijg je een digitale introductie. Zo bereiden we je optimaal voor en weet je precies wat jou op je eerste werkdag te wachten staat. Jouw contactpersonen van Actief Werkt! zijn dagelijks op locatie aanwezig. Je loopt gemakkelijk bij ons binnen en je krijgt dus snel antwoord op je vragen. Maar je mag natuurlijk ook langskomen voor een gezellig praatje. 

Als logistiek medewerker bij Royal FloraHolland ben je een belangrijk onderdeel in het dynamisch proces. Jij helpt mee om de prachtige bloemen en planten op tijd bij de klant af te leveren. Bloemen en planten zijn versproducten, daarom is geen enkele dag hetzelfde. Inspelen op de behoeftes van kwekers en klanten is de uitddaging van werken bij Royal FloraHolland. Een uitdaging van wereldformaat die we elke dag samen vol met enthousiasme aangaan. 

 Winfred van Stijn, bloemverdeler Royal FloraHolland

''Het is heel leuk dat je kunt overwerken op verschillende afdelingen. Naast het verdelen van de bloemen, draai ik ook uren bij de veilingklok.  Ik stel me in ieder geval flexibel op en ben multi-inzetbaar. Hopelijk wordt dat opgemerkt door mijn collega’s. De waardering is er in ieder geval.''

 

 

 

Royal FloraHolland vacatures

Met meer dan 100.000 transacties per dag is er genoeg werk op de grootste bloemenveiling van de wereld. We hebben diverse vacatures bij Royal FloraHolland op alledrie de locaties: Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. De meeste diensten starten vroeg in de ochtend. Daar staat tegenover dat je dan lekker vroeg weer klaar bent, zodat je nog iets aan je dag hebt. Er zijn mogelijkheden als oproepkracht of voor langere tijd. Bij goed functioneren kun je zelfs een contract krijgen bij Royal Flora Holland. Je kunt werken in logistieke of administratieve banen, of bijvoorbeeld als 'bloemverdeler'. 

Wil je graag fulltime werken? Wij bieden je de mogelijkheid om twee functies te combineren, dit noemen wij ook wel een 'stapelbaan'. Kom in de ochtend tussen de bloemen en planten werken bij Royal FloraHolland en ga in de middag aan de slag tussen de reizigers op de luchthaven van Schiphol. 

Start jouw dag kleurrijk en kom werken op de bloemenveiling! 

Vacatures Royal FloraHolland

Gerelateerde vacatures

Inkoop/Logistiek
15 uur/week
Inkoop/Logistiek
20 uur/week
40 uur/week