Menu

Werken bij Royal FloraHolland - Bloemenveiling

Royal FloraHolland is ook wel bekend als 'de bloemenveiling', en de grootste dienstverlener in de internationale sierteelt. Royal FloraHolland is een informele organisatie die altijd in beweging is. Het is een indrukwekkend bedrijf om te werken:  de drukte op de vloer, de handelaren die kopen bij de klok en een enorme hoeveelheid prachtige bloemen die iedere dag verhandeld wordt. Dat wil je meemaken!

Naar vacatures Royal Flora Holland           

Je hoort bij het team

Als logistiek medewerker bij Royal FloraHolland sta je elke dag midden in een hectisch en dynamisch proces. Jij helpt mee om de prachtige bloemen en planten op tijd bij de klant af te leveren. Omdat bloemen en planten versproducten zijn is geen enkele dag hetzelfde. Daar goed op inspelen, is waarom uitzendkrachten voor ons onmisbaar zijn. In de nacht, vroeg in de ochtend of overdag.

Door jouw flexibiliteit zetten we elke dag die stap extra, en kunnen we inspelen op de behoeftes van kwekers en klanten. Jij bent onderdeel van ons team, want alleen als team kunnen we onze ambitieuze beloftes waarmaken. Een uitdaging, die we elke dag vol passie aangaan. Met de wil om het elke dag nóg beter te doen. Past dat bij jou? Dan pas jij bij ons! 

 

Neem alvast een kijkje bij ons op de werkvloer!

 

Werken bij Royal FloraHolland via Actief Werkt!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Royal FloraHolland. Als je bij ons komt werken, dan heten we jou van harte welkom en werken we je samen met Royal FloraHolland goed in. Nog voor jouw start, laten we je alvast met Royal FloraHolland kennismaken. Via een app volg je een digitale introductie op een plek en tijd die jou uitkomt via je telefoon, tablet of pc. Zo ben je optimaal voorbereidt en weet je precies wat jou op je eerste dag te wachten staat. Dat is wel zo prettig!

Royal Flora Holland werkt nauw samen met een team van Actief Werkt! op drie locaties: Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Dit team van Actief Werkt!  is helemaal gericht op werken bij Royal Flora Holland. Je loopt gemakkelijk bij ons binnen en je krijgt dus snel antwoord op je vragen. We zijn aanspreekpunt voor zowel uitzendkrachten als contactpersonen van 'Flora' en we zorgen steeds voor een optimale planning.  Wil je weten hoe het is om te werken bij Royal Flora Holland?  Lees hier het verhaal van één van onze flexcollega's. 

 

Wil je fulltime werken bij FloraHolland?

Dan denken we graag met je mee. Samen met Royal Floraholland zetten wij ons in voor volledige banen door werk te combineren. Via een 'stapelbaan' combineer je het werk bij Royal FloraHolland met werkzaamheden bij klanten op onze marktplaatsen. Zo breid je het aantal uren dat je werkt eenvoudig uit. Jouw uitzendconsulent vertelt je graag over de mogelijkheden.

Vacatures bij Royal FloraHolland

Er zijn volop vacatures! We hebben fulltime vacatures en parttime vacatures. De meeste diensten starten vroeg in de ochtend. Daar staat tegenover dat je dan lekker vroeg weer klaar bent, zodat je nog iets aan je dag hebt! Er zijn mogelijkheden als oproepkracht of voor langere tijd. Je kunt werken in logistieke of administratieve banen, of bijvoorbeeld als 'bloemverdeler'. 


Naar vacatures Royal Flora Holland                                 

 

Aan de slag bij Royal FloraHolland?

Heb je een vraag of wil je direct solliciteren? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. We helpen je graag zo snel mogelijk aan je nieuwe baan!

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.