Menu

Werken bij Nedschroef

Nedschroef Helmond B.V. is een dochtermaatschappij van Koninkelijke Nedschroef Holding, Al meer dan een eeuw ontwikkelt, produceert en levert koninklijke Nedschoef Holding bevestigingsmiddelen en speciale technische producten ten behoeve van de automobiel industrie. Daarnaast ontwerpen en produceren ze geavanceerde machines en gereedschappen voor de metaalbewerkingsindustrie.

 

Nedschroef Helmond produceert bouten, moeren en bevestigingsmaterialen ten behoeve van de automobielindustrie. Er werken ongeveer 300 werknemers op een terrein van 60.000m2. Nedschroef Helmond maakt ook veel gebruik van uitzendkrachten. Daarvoor werken Nedschroef Helmond B.V. en Actief Werkt! nauw samen.

Werken bij Nedschroef Helmond

Bij Nedschroef Helmond B.V. werkt het team van Actief Werkt! 'inhouse'. Dat betekent dat zij op locatie aanwezig zijn, als aanspreekpunt en om alles in goede banen te leiden. Deze werkwijze is handig zowel voor onze uitzendkrachten als voor de contactpersonen bij Nedschroef Helmond B.V. zelf.  

Vacatures bij Nedschroef Helmond

Wij zijn regelmatig op zoek naar: magazijnmedewerkers en heftruckchauffeurs in de 2 ploegendiensten en naar heftruckchauffeurs, inpakmedewerkers en technische operators in de 3 ploegendiensten. Buiten de vacatures die regelmatig voorkomen krijgen wij ook verschillenden andere vacatures.

Vacatures bij NedSchroef


Contact

Heb je een vraag of wil je graag solliciteren neem dan contact met ons op.  Dat kan telefonisch via 06-22938771.  Je bereikt ons per mail op: Nedschroef@actiefwerkt.nl. We horen graag van je!

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.