Menu

Werken bij Hartog & Bikker

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Hartog & Bikker Logistics is sinds 1931 logistiek dienstverlener. Het familiebedrijf is in 1997 overgenomen door de Meeus Groep. Naast het hoofdkantoor in Vuren heeft H&B verschillende locaties in Den Bosch, Maastricht, Leerdam, Zoeterwoude en een zusterbedrijf in Oss. H&B werkt nauw samen met grote klanten, waaronder de grootste bierbrouwerij van Nederland. Als logistiek dienstverlener verzorgt H&B de opslag. 

Werken Bij H&B via Actief Werkt!

Actief Werkt! heeft een ‘inhouse’ team dat zich volledig focust op H&B. De samenwerking tussen H&B en Actief Werkt! gaat hierdoor vanzelfsprekend. Zo zijn zij betrokken en dichtbij jou als medewerker! Actief Werkt! verzorgt de planning voor de inpakmedewerkers (co-pack afdeling). Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt waarbij je terecht kan voor vragen, mededelingen of gezellig een praatje over het weekend. 

Vacatures bij H&B

H&B is op de verschillende locaties regelmatig op zoek naar inpakmedewerkers, heftruckchauffeurs, pendelchauffeurs en administratief- logistiek medewerkers. De vacatures verschillen per locatie. Benieuwd naar interessante vacatures? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.