Menu

Werken bij Hartog & Bikker Logistics

 Werken bij Hartog & Bikker Logistics iets voor jou?

✔️ Werken bij een bedrijf in de top 10 van de Nederlandse logistiek;

✔️ Prettige en informele werkomgeving

✔️ Flexibele werktijden.

Vacatures Hartog & Bikker

 

Top 10 speler in de Nederlandse logistiek

Wie kent de felblauwe vrachtwagens van Hartog en Bikker niet? Dagelijks rijden er zo'n 160 vrachtwagens rond op de wegen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Hartog & Bikker is in 1931 begonnen met het vervoer van verpakkingsglas. Toen zelfs nog met paard en wagen. In 1997 is het familiebedrijf overgenomen door de Meeus Groep en inmiddels uitgegroeid tot een top 10 speler in de Nederlandse logistiek. Glas, blik, karton, pallets en andere producten worden dagelijks vervoert naar grote klanten, waaronder de grootste bierbrouwerij van Nederland. 

In 2000 heeft de Meeus groep er een tweede label aan toegevoegd: Hartog en Bikker Logistics. Hierbij draait het om het verwerken van grote volumes en het daarbij behorende logistieke proces. In Den Bosch is een grote opslag voor alle klanten. Jaarlijks worden er meer dan 2 miljoen pallethandelingen uitgevoerd. Ook worden er copack en repack werkzaamheden verricht.

De ondernemingsdrift en down-to-earth aanpakmentaliteit van Hartog & Bikker

Werken bij Hartog & Bikker Logistics

Actief Werkt! heeft een ‘inhouse’ team dat zich volledig focust op H&B. De samenwerking tussen H&B en Actief Werkt! gaat hierdoor vanzelfsprekend. Zo zijn zij betrokken en dichtbij jou als medewerker! Actief Werkt! verzorgt de planning voor de inpakmedewerkers (co-pack afdeling). Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt waarbij je terecht kan voor vragen, mededelingen of gezellig een praatje over het weekend. 

Hartog en Bikker vacatures

H&B is op de verschillende locaties regelmatig op zoek naar inpakmedewerkers, heftruckchauffeurs, pendelchauffeurs en administratief- logistiek medewerkers. De vacatures verschillen per locatie. Benieuwd naar interessante vacatures? Neem dan contact met ons op!

Vacatures Hartog & Bikker