Menu

Werken bij Döhler Holland

Werken bij Döhler Holland iets voor jou? 

✔️ Werken bij de grootste speler in de sappenindustrie;

✔️ Goed startsalaris met reiskosten- en ploegenregeling; 

✔️ Afwisselend werk met een prettige werksfeer;

✔️ Werken in 2 of 3 ploegendienst;

✔️ Interne opleidingen met zicht op een vast contract. 

Vacatures Döhler

'De sapfabriek' in Oosterhout

Als je gaat werken bij Döhler Holland laat je elke dag miljoenen mensen over de hele wereld geniet van lekker eten en drinken. Hoe? Döhler Holland produceert ingrediënten voor meer dan 1.000 verschillende consumenten producten. Deze ingrediënten worden vervolgens gebruikt in vruchtensappen, limonades en sportdranken. Maar denk ook aan yoghurt, zoetwaren of ijsjes. Het productieproces van Döhler Holland is altijd in beweging.

Döhler Holland heeft de beste ingrediënten voor je nieuwe baan

Werken bij Döhler Holland, samen doen we het! 

Of je nu werkt als productiemedewerker, operator of heftruckchauffeur. Bij Döhler Holland zorgen we samen voor het resultaat. Je hoort bij het team. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Nog voor je start met je nieuwe baan krijg je alvast een rondleiding door de fabriek. Op je eerste werkdag wordt je persoonlijk ontvangen door jouw contactpersoon van Actief Werkt! en zorgen we ervoor dat je goed ingewerkt wordt. Jouw contactpersonen zijn op vaste dagen in de week in de fabriek te vinden. Loop gerust even binnen voor al je vragen.

Bij Döhler Holland sta je elke dag midden in een energieke en dynamisch productieproces. Jij helpt mee om het eindproduct op tijd bij de klant te krijgen. De vraag van de klant is iedere dag anders. Geen enkele dag is hetzelfde. Wij zien het als een uitdaging, die we elke dag vol met passie aangaan. Met de wil om het elke dag nog beter te doen. Past dat bij jou? Dan pas jij bij ons!

Döhler Holland vacatures

Döhler Holland groeit en groeit. Daarom liggen er genoeg baankansen voor je klaar. We hebben zowel parttime- als fulltime vacatures. Er wordt gewerkt in een 2- en/of 3 ploegendienst. Je vindt je werktijden terug in de weekplanning. 

Ook zijn er opleidingsmogelijkheden voor medewerkers met een goede inzet. Zo heb jij de kans om door te groeien tot bijvoorbeeld operator en een vast contract te krijgen. Je start met een goed basissalaris en daar komt een mooie toeslagregeling bij. Vind je droombaan bij Döhler Holland en bouw aan de toekomst!

 

 

Vacatures Döhler