Menu

Werken bij Döhler Holland

Werken bij Döhler Holland iets voor jou? 

✔️ Werken bij een wereldwijde speler in de sappenindustrie;

✔️ Goed startsalaris met reiskosten- en ploegenregeling; 

✔️ Een energieke en dynamische werkplek;

✔️ Flexibele werktijden op verschillende dagdelen;

✔️ Interne opleidingen met zicht op een vast contract. 

Vacatures Döhler

'De sapfabriek' in Oosterhout

Als je gaat werken bij Döhler Holland laat je elke dag miljoenen mensen over de hele wereld genieten van lekker eten en drinken. Hoe? Door de productie van de allerbeste natuurlijke ingrediënten. In de fabriek worden dagelijks duizenden ingrediënten verwerkt tot bijvoorbeeld sapconcentraten en aroma's. Deze halffabrikaten worden vervolgens gebruikt in bijvoorbeeld vruchtensappen, limonades, sportdranken en likeuren. Maar denk ook aan yoghurts, zoetwaren of ijsjes. Het productieproces van Döhler Holland is altijd in beweging. Innovatieve ideeën worden omgezet tot geweldig eten en drinken. Dit natuurlijk met ''The best of nature''.

Döhler Holland heeft de beste ingrediënten voor je eten én je nieuwe baan

Werken bij Döhler Holland, samen doen we het! 

Of je nu werkt als productiemedewerker, operator of heftruckchauffeur. Bij Döhler Holland zorgen we samen voor het resultaat. Je hoort bij het team. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Döhler Holland. Nog voor je start met je nieuwe baan krijg je alvast een rondleiding door de fabriek. Op je eerste werkdag wordt je persoonlijk ontvangen door jouw contactpersonen van Actief Werkt! en zorgen we ervoor dat je goed ingewerkt wordt. Jouw contactpersonen zijn op vaste dagen in de week in de fabriek te vinden. Loop gerust even binnen voor al je vragen. Of als je gezellig een praatje wilt maken.

Bij Döhler Holland sta je elke dag midden in een energiek en dynamisch productieproces. Jij helpt mee om het eindproduct op tijd bij de klant te krijgen. De vraag van de klant is iedere dag anders. Geen elke dag hetzelfde. Wij zien het als een uitdaging, die we elke dag vol met passie aangaan. Met de wil om het elke dag nóg beter te doen. Past dat bij jou? Dan pas jij bij Döhler Holland.

Döhler Holland vacatures

Döhler Holland groeit en groeit. Daarom liggen er genoeg baankansen voor je klaar. We hebben zowel parttime- als fulltime vacatures bij Döhler Holland. Er wordt gewerkt met flexibele werktijden in twee ploegen. Jouw dienst start vroeg in de ochtend of in de middag. Ook zijn er opleidingsmogelijkheden voor medewerkers met een goede inzet. Zo heb jij de kans om door te groeien en een vast contract te krijgen. Vind je droombaan bij Döhler Holland en bouw aan de toekomst van lekker eten en drinken! 

Vacatures Döhler

Gerelateerde vacatures

Productie/Uitvoerend
39 uur/week
Productie/Uitvoerend
40 uur/week
Horeca/Detailhandel
0 uur/week