Menu

Werken bij Cyclus

Ben jij een professional en op zoek naar een baan bij een stoer bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Hier zie je welke vacatures er momenteel zijn. Die vullen we graag in met collegiale vakmensen met een open en toegankelijke houding en een ondernemende en resultaatgerichte aanpak.

Cyclus zamelt in opdracht van en in overleg met gemeenten afval in en laat dit duurzaam verwerken tot waardevolle grondstoffen. Het gaat om de verschillende soorten huishoudelijk afval, om afval in de publieke ruimte en om afval van bijvoorbeeld maatschappelijk geëngageerde instellingen en organisaties.

Hun missie is “Een verzorgde, opgeruimde leefomgeving is een recht én een grote verantwoordelijkheid. Cyclus staat zijn opdrachtgevers hierbij ter zijde. Zij halen restafval en waardevolle grondstoffen op, die inwoners binnenshuis en buitenshuis aanbieden en leveren deze af op de juiste plek in de keten. Zij doen dat efficiënt en we gaan voor een zo hoog mogelijk rendement.”

Daarnaast hebben zij de volgende visie: Honderd procent recycling en honderd procent schoon vraagt om honderd procent samenwerking. Cyclus maakt ook veel gebruik van uitzendkrachten. Daarvoor werken Cyclus en Actief Werkt! nauw samen.

Werken bij Cyclus via Actief Werkt!

Bij Actief Werkt! is een team van inzetspecialisten aan het werk, helemaal gericht op werken bij Cyclus. Zij zijn aanspreekpunt voor zowel uitzendkrachten als contactpersonen bij Cyclus, en zij zorgen steeds voor een optimale planning.

Naar vacatures Cyclus


Ons team

Astrid Flinterman
Klantcoördinator

Brenda van Rooijen - de Rooij
Inzetspecialist

Francina Hak
Inzetspecialist