Menu

Werken bij C.RO Ports

Werken bij C.RO Ports, iets voor jou? 

✔️ Rijden in de nieuwste auto's, van Jaguar tot Ford;

✔️ Bepaal zelf hoeveel uur je werkt per week en geef dit aan via de app; 

✔️ Werken in de ochtend, middag of nacht;

✔️ Aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag;

 

Vacatures C.RO Ports

De nieuwste auto’s rijden in de haven van Vlissingen

C.RO Ports Nederland B.V. behoort tot de top van de Europese ro-ro terminals. C.RO Ports is gespecialiseerd in het laden, lossen en verschepen van containers, trailers en auto’s. In Nederland heeft C.RO Ports Nederland B.V. terminals in Rotterdam en Vlissingen.

Rijden in de nieuwste auto’s en tegelijkertijd ook nog geld verdienen, dat wil jij toch ook? Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich mee brengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO Ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren naar Engeland per boot of per trein. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant in Engeland op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden!

 

Werken bij C.RO Ports

Jij gaat parttime of fulltime aan de slag bij C.RO Ports. Je beschikbaarheid geef je zelf aan via de app van Actief Werkt! of door in te loggen via onze website. Je wordt ingezet naar je opgegeven beschikbaarheid en uiteraard de planning die elke dag binnen komt. Jouw contactpersoon van Actief Werkt! is twee keer per week op de locatie aanwezig. Je loopt dus gemakkelijk bij ons binnen en je krijgt dus snel antwoord op je vragen. Maar je bent ook altijd welkom voor een gezellig praatje!

Als Terminalmedewerker bij C.RO Ports een belangrijk onderdeel in het logistieke proces. Je draagt bij aan het proces dat de auto’s in Engeland aankomen. Hierdoor zorg je ervoor dat de klant op tijd in zijn nieuwe Jaguar of Ford kan rondtoeren. Een uitdaging die we elke dag samen vol enthousiasme aan gaan.
 

Vacatures bij C.RO Ports

Met meer dan 100.000 transacties per dag is er genoeg werk op deze grote autoterminal. We hebben diverse vacatures bij C.RO Ports in Ritthem. Je hebt de mogelijkheid om verschillende diensten te werken: lekker vroeg starten in de ochtend, pas in de middag beginnen of werken in de nacht. Je kan fulltime of parttime aan de slag. Ook kan je dit als bijbaan in bijvoorbeeld het weekend “er bij” doen. Er zijn genoeg mogelijkheden om lekker aan de slag te gaan bij C.RO Ports. Het werk gaat namelijk 24/7 door!   

 

De arbeidsvoorwaarden even op een rijtje

Als chauffeur heb je een flexibele baan, je bepaalt dus zelf hoeveel uur je per week werkt.

Dagelijkse werktijden:
07.00 – 15.00 uur
15.00 – 23.00 uur
23.00 – 07.00 uur

Het salaris bedraagt €10,85 bruto per uur (vanaf 22 jaar en ouder). Bovenop het basissalaris ontvang je een onregelmatigheidstoeslag op zowel avond-, nacht- als weekenddiensten.

Je ontvangt ook een reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer van € 0,19 per kilometer met een maximum van € 9,05 per dag. Woon je in Zeeuws-Vlaanderen en moet je elke keer door de Westerscheldetunnel? Om het aantrekkelijker te maken, ontvang je hier ook een vergoeding van €7,60 (heen- en terugreis) voor.    

Rijd jij graag in de nieuwste auto’s? Kom dan werken bij C.RO Ports!

 

Werken bij C.Ro Ports iets voor jou?

Wil jij aan de slag bij C.RO Ports? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. We vertellen je graag meer over het werken bij C.Ro Ports. Ook kijken we samen welke functie het beste bij jou past.

Vacatures C.RO Ports