Menu

Werken bij Amsterdam UMC - locatie AMC

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Het Amsterdam UMC is het grootste ziekenhuis van Amsterdam. Het is een wereld waarin geen dag hetzelfde is. Een echte Amsterdamse werkomgeving waar je alle nationaliteiten tegenkomt, onder medewerkers en patiënten. Een wereld waarin kwalitatief hoogwaardige zorg wordt geboden aan patiënten. Het Amsterdam UMC heeft 2 locaties; locatie AMC en locatie VUmc.

Werken bij locatie AMC via Actief Werkt!

Actief Werkt! heeft een vestiging in locatie AMC. Ons team is helemaal gericht op werken bij het AMC. Zij zijn het aanspreekpunt voor vacatures, planningen en roosters. Zowel onze uitzendkrachten als de contactpersonen van het ziekenhuis kunnen altijd binnen lopen!

Vacatures bij locatie AMC

We hebben fulltime en parttime vacatures voor kandidaten die niet “aan het bed staan”, ofwel geen directe zorg verlenen en geen fysiek contact hebben met patiënten. Maar toch een steentje bij willen dragen in de zorg!

Je kunt via Actief Werkt! werken in logistieke, facilitaire en administratieve banen in het Amsterdam UMC. We zijn regelmatig op zoek naar logistiek medewerkers en voedingsassistenten, maar ook naar medewerkers voor het magazijn en patiëntenvervoer, receptionisten en schoonmaak medewerkers.

Contact

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan telefonisch via 020 – 566 68 31. Je bereikt ons per email op: amc@actiefwerkt.nl. We horen graag van je!

Naar AMC vacatures

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.