Menu

Stan den Boer

Actief Werkt! hard om de wensen van haar klanten waar te maken. Maar dat lukt alleen als we goed zorgen voor onze eigen mensen. Zodat zij het verschil maken bij onze klanten en uitzendkrachten. Een van de collega’s die dit dagelijks in de praktijk brengt is Stan den Boer, inzetspecialist.

Hoe onze mensen het verschil maken

Actief Werkt! levert sinds 2013 uitzendkrachten aan het UMC Utrecht, variërend van medisch secretaresse tot aan logistiek medewerker. Stan den Boer is inzetspecialist in dit team. Hij werd ingewerkt in ons centrale programma, en voorbereid op alle facetten van het uitzendvak. Aan de hand van ervaren collega’s in het veld kon Stan de afgelopen jaren doorgroeien naar de rol van inzetspecialist.

Echt in contact met je klant

Tijdens zijn studententijd werkte Stan zelf als schoonmaker in het Utrechtse ziekenhuis. ‘Ik kende de cultuur al enigszins, en dat maakt de samenwerking stukken makkelijker,’ aldus Stan, ‘Ik stelde me kwetsbaar op en vroeg ze het hemd van het lijf. Zo kwam ik steeds meer te weten, en kon ik hen steeds beter helpen. Op deze wijze kwamen we al snel tot een soepele samenwerking.’

Eer van je werk

‘Ik stelde binnen enkele dagen de eerste uitzendkrachten voor op de openstaande vacatures. En die bleken stuk voor stuk prima te passen. Een fijne bevestiging van mijn inschatting. Ik won het vertrouwen van het UMCU en leverde uiteindelijk ook alle kandidaten voor de andere afdelingen. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en komen de eerste kandidaten in vaste dienst,’ vertelt Stan glunderend.

Een tevreden klant

Marije Schut, Stans vaste contactpersoon bij het UMCU vertelt; ‘Als organisatie mag je trots zijn op medewerkers zoals Stan. Hij maakt makkelijk contact en levelt met verschillende mensen. Ik vind het heel fijn om één aanspreekpunt te hebben. Het is net of Stan werkzaam is voor het Universitair Medisch Centrum Utrecht, als mijn directe collega. Hij schuift regelmatig aan en is erg betrokken.

Stan werkt dan ook flexibel voor het UMCU. Hij is aanwezig wanneer dat waarde heeft voor de klant. De arbeidsvoorwaarden van Actief faciliteren hierin. Stan heeft een persoonlijk keuzebudget en bepaalt zelf wanneer hij opgebouwde tegoeden in geld of vrije dagen opneemt. Zo geeft hij zelf vorm aan zijn baan, vanuit zijn verantwoordelijkheid voor de klant.

Meer weten over werken bij Actief?

Onze visie is helder. Wij geloven dat mensen het verschil maken. Dus investeren we in onze mensen. We zetten de juiste mens op de juiste plek en bieden opleidingen en faciliteiten aan om daar succesvol te zijn. Het resultaat? Onze mensen zijn betrokken en flexibel. Daar zit een belangrijk deel van hun werkplezier. En dat waarderen onze klanten.

Wil jij binnenkort ook aan de slag als inzetspecialist? Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar jobs@actiefwerkt.nl.