Nesrin Tanriverdi - Vestigingsmanager

Biografie

Na mijn studie Marketing & Communicatie ben ik de vestiging van Actief Werkt! in Eindhoven binnengelopen om te informeren naar mogelijke vacatures. Er waren geen geschikte vacatures bij opdrachtgevers maar wel bij uitzendbureau Actief Werkt! zelf. Zo startte ik twee jaar geleden als flexconsulent. En inmiddels ben ik vestigingsmanager van de locatie in Weert.

Carrière

Naast vestigingsmanager, ben ik een echte matchmaker tussen kandidaat en opdrachtgever. Ook stel ik contracten op, voer ik functioneringsgesprekken en commerciële gesprekken met klanten. De functie vestigingsmanager is uitdagend. Het aansturen van collega's, zorgen dat de boel blijft draaien, geen één dag is hetzelfde.

Passie

Ook al was het misschien een drukke en hectische werkdag, je vindt me ’s avonds alsnog in de sportschool. Maar ik breng ook graag mijn tijd met mijn zus en haar gezin in Istanbul. Ik ben gek op deze stad met alle verschillende culturen. En dat maakt mijn werk ook extra leuk want ook onze inzetkrachten komen overal vandaan. En soms zet ik mijn Turkse afkomst hiervoor in, begrijp ik sommige inzetkrachten net even iets beter waardoor er sneller een vertrouwensband ontstaat.

Mijn week

We staan in het beginstadium dus het is belangrijk om een goede basis te creëren. Mobiel en online staan voorop maar we merken dat de aanwezigheid in het straatbeeld ook erg belangrijk is. Daarom bezoeken we regelmatig onze klanten en werken we vanaf verschillende locaties om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook kan ik thuiswerken, handig om af en toe even de rust te pakken voor bijvoorbeeld het opstellen van offertes etc.

Interesse om ook aan de slag te gaan als vestigingsmanager bij Actief? Bel Nesrin voor meer informatie op het volgende telefoonnummer 06-23002343!

Direct solliciteren? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar jobs@actiefwerkt.nl.