Menu

Lieveke Meiling - Sales Intercedent

 

Actief Werkt! hard om de wensen van haar klanten waar te maken. Maar dat lukt alleen als we goed zorgen voor onze eigen mensen. Zodat zij het verschil maken bij onze klanten en uitzendkrachten. Een van de collega’s die dit dagelijks in de praktijk brengt is Lieveke Meiling, Sales Intercedent in Nunspeet.

Na haar opleiding Communicatie aan de Hogeschool Ede, wist Lieveke Meiling niet goed wat zij wilde. Een vacature bij Actief Interim als Jongerencoach bracht daar verandering in. Middels een Startersbeurs kon zij werkervaring opdoen in de uitzendbranche en dit bleek een succes. Lieveke is sinds oktober 2014 werkzaam bij Actief Werkt! in Nunspeet.

'Het werken bij Actief  bevalt mij enorm goed. Ik ben blij met de kans die ik heb gekregen en ik voel me volledig op mijn plek. Samenwerken, anderen helpen en zoeken naar een goede match zijn dingen waar ik me graag voor in wil zetten! Daarnaast is Actief volop in beweging en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. In de toekomst hoop ik nog veel mensen te kunnen helpen aan een leuke baan, te voorzien van goed advies of op een andere manier van dienst te kunnen zijn.'

Actief in beweging

'Ik zou echt niet hele dagen hetzelfde willen doen. En ook al zit ik wel achter het bureau, ik Lieveke - intercedentben de hele dag druk bezig om mijn 'eigen bedrijfje' te runnen. Het is ontzettend afwisselend, geen dag is hetzelfde', aldus de blondine. Tuurlijk is er naast het werk ook tijd voor ontspanning. 'Ik sport veel en sta drie keer per week op het veld als fanatieke korfballer. Daarnaast geef ik training aan de jeugd. En dan ook nog drankjes doen met vriendinnen en familie. Een druk en actief leventje dus!

Werken bij Actief Werkt!

Onze visie is helder. Wij geloven dat mensen het verschil maken. Dus investeren we in onze mensen. We zetten de juiste mens op de juiste plek en bieden opleidingen en faciliteiten aan om daar succesvol te zijn. Het resultaat? Onze mensen zijn betrokken en flexibel. Daar zit een belangrijk deel van hun werkplezier. En dat waarderen onze klanten.

Word jij de nieuwe collega van Lieveke? Bekijk onze interne vacatures of stuur een open sollicitatie naar jobs@actiefwerkt.nl.