Menu

Derik Bootsma - Recruiter Noord- en Oost-Nederland

Biografie

Hoewel mijn studie Human Technology weinig te maken had met de uitzendbranche, startte ik na het afstuderen als intercedent voor een ander uitzendbureau. Tussendoor maakte ik een korte uitstap naar de wereld van detachering maar miste ik het regelen en snelle schakelen. Via Linkedin kwam ik de vacature bij uitzendbureau Actief Werkt! tegen en de rest is inmiddels bekend.

Carrière

Natuurlijk ben ik in dienst bij Actief Werkt! maar eigenlijk hou ik ‘mijn eigen onderneming’ draaiende. Ik bedien de complete regio Noord- en Oost-Nederland en werk heel zelfstandig. Mijn auto is tegelijkertijd ook mijn kantoor, ik rijd overal naartoe om klanten en flexcollega’s te ontmoeten. Veel vrijheid maar ook hard werken.

Passie

Ik heb een rare geschiedenistik. Ik lees veel over oude gebouwen en geschiedenisboeken over oorlogen. Waarom zijn ze gebouwd en hoe zijn ze ontstaan? Op het moment dat ik een oud gebouw zie, dan kan ik het niet laten om direct de achtergrondinformatie via Google op te zoeken. Maar ik doe ook hele normale dingen hoor, zoals zaalvoetballen en gezellig een avondje uit met mijn vriendin.

Mijn week

In alle rust werk ik vanuit huis de administratie bij, de rest van de week ben ik op pad. Ik bezoek klanten, houd veel intake gesprekken en laat regelmatig mijn gezicht zien op de werkvloer van flexcollega’s. Zij kunnen tijdens een spreekuur dan even bij mij langs lopen voor vragen of een praatje te maken. Nog niet zo lang geleden draaide ik zelf mee in een pilot van treinenschoonmaak. Hiervoor heb ik ook gelijk acht mensen aan het werk gezet. Ze waren me zo dankbaar dat ik een zelfgebakken cake voorgeschoteld kreeg. Het zijn soms echt de kleine dingen die mijn vak zo bijzonder maken.

Wil jij ook graag aan de slag als recruiter? Bel Derik voor meer informatie: 06-12509812.

Bekijk nu onze openstaande vactures of stuur een open sollicitatie naar jobs@actiefwerkt.nl. Wie weet zit jij binnenkort dan aan tafel met onze corporate recruiter Kelly Keizer.