Vestigingsmanager Waalwijk

Ben jij een ondernemer die van leidinggeven, dynamiek en resultaten houdt? Dan ben jij misschien wel dé pionier die deze nieuwe vestiging in Waalwijk tot een begrip laat uitgroeien! Samen met jouw collega’s lukt het jou om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven, alles voor een optimaal resultaat. In deze start-up werk je samen met een andere collega. Zodra de vestiging succesvol is zal ook het team een groei doormaken.

 

Solliciteer direct als Vestigingsmanager!


Wat je je vrienden vertelt over deze job.
“Ik ben druk met het opstarten van de nieuwe Actief Werkt! vestiging in Waalwijk. Samen met mijn commerciële collega vergroten we ons netwerk en bouwen we aan relaties. Geen uitdaging gaat ons startende team te ver.”

Wat je precies doet.

  • Je bent actief in netwerken, als nieuwe ondernemer in de regio.
  • Commercieel sterk en slim. Jij weet precies welke klanten een goede aanvulling zijn op ons bestaande klantenbestand.
  • Door je in de klanten te verdiepen realiseer je slimme, originele verbeteringen op het gebied van arbeidsflexibiliteit en productiviteit.
  • Als inhoudelijk specialist en aandrager van leads werk je nauw samen met je salescollega’s.
  • Je coacht je team in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Je stuurt in het optimaal en efficiënt inrichten van processen bij het team.


Wie je bent.

Vestigingsmanager Waalwijk

Wij zijn
Bij uitzendbureau Actief Werkt! werken mensen met lef, een goede dosis nieuwsgierigheid en ambitie. Wij zetten ons letterlijk in voor mensen die op zoek zijn naar een baan. We zijn als uitzendbureau overal bereikbaar en altijd in de buurt door onze focus op mobiel en online.

Wat je doet om in aanmerking te komen voor de job
Nog steeds interesse in de functie? Solliciteer dan direct! Je sollicitatie wordt in behandeling genomen door Kelly Keizer, corporate recruiter.

Solliciteer direct! Of bel: 076 - 5302062