Intercedent Houten

WIJ ZIJN ACTIEF.
Dat waren we al in de meeste plaatsen van Nederland, dus ook in Houten. We zijn een snel groeiend landelijk uitzendbureau met een lokale focus. Naast uitzenden doen we meer. We detacheren, werven en selecteren of payrollen kandidaten voor onze MKB klanten.

 

Solliciteer direct!We zijn bescheiden.
We doen immers gewone dingen. Maar die willen we wel buitengewoon goed doen. We werken met en voor mensen. Mensen waarvoor we net een stap verder gaan om ze op de juiste plek in te zetten. Waarvoor we ons vakmanschap inzetten. Want dat is wat we doen en wat we te bieden hebben.

WIJ ZIJN ACTIEF OP ZOEK.
Naar een intercedent met passie voor sales. We hebben een hele regio te veroveren. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Jouw mening telt, want jij kent deze regio als geen ander.

Je scoort niet alleen nieuwe klanten, je beheert ze ook. Wat dat inhoud? Je werft en selecteert de juiste kandidaten, en die plaats je bij je klant. Samen met je collega’s bedien je de klant van a tot z.

ACTIEF WORD JE NIET. DAT BEN JE.
Laten we eerlijk zijn. Deze job is niet voor iedereen weggelegd. Deze baan vraagt om een sales attitude. Om te levellen met uitzendkrachten en directieleden. Om daadkracht. Om servicegerichtheid. Om energie, veel energie. En om net zolang door te gaan tot je de ideale match hebt gemaakt. Omdat je succesvol wilt zijn. En dat heb je nu eenmaal in je, of niet.

Heb jij dit allemaal te bieden? Ben jij HBO opgeleid en in het bezit van rijbewijs B? Dan moeten we zeker eens praten!

WAT WE JOU TE BIEDEN HEBBEN.
Lokaal ondernemerschap, maar dan in loondienst. Zo kunnen we je baan het beste omschrijven. Dat betekent vrijheid en ruimte, maar ook faciliteiten en ondersteuning. Je draagt eigen verantwoordelijkheid, en tegelijkertijd ben je onderdeel van een team.

We gaven het al aan; Actief Werkt! wil groeien. Maar organisaties groeien niet. Dat doen mensen. En dus investeren we graag in jouw opleiding. Jouw ontwikkeling staat voorop. En natuurlijk bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een lucratieve bonusregeling. Zodat jij bepaalt wat je verdient.

JA, IK WIL ACTIEF AAN DE SLAG
We horen graag van je als je interesse hebt gekregen in de functie. En uiteraard ontvangen we graag jouw cv. Klik op de sollicitatie button om jouw gegevens achter te laten.

 

Solliciteer direct!Heb je nog vragen?
Dan kun je contact opnemen met onze corporate recruiter Kelly Keizer via 076 53 02 062.