Interne vacatures

Actief Werkt! gaat Nederland veroveren. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Beschik jij over commercieel talent en wil jij graag jouw creatieve ideeen kwijt? Samen op weg naar de top 10 uitzendbureau's? Kom dan werken bij het meest persoonlijke uitzendbureau van Nederland.

 

Aan de slag als Vestigingsmanager?

Manager

Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw vestiging. Je bent een echte ambassadeur en vindt het een uitdaging om omzet te genereren. Je bent een prettige persoonlijkheid en hebt een echte ondernemersgeest. 

 

Wij zoeken Vestigingsmanagers in de volgende plaatsen: Friesland. Flevoland.

 

Aan de slag als Manager in opleiding?

Ben jij een aankomend manager vol pit en energie? Samen met de manager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging.  Na een uitgebreid inwerktraject zorg je samen met jouw team voor een perfecte dienstverlening.

 

Wij zoeken een Manager in opleiding in de volgende plaats: Rotterdam.

 

 

Aan de slag als Medewerker Sales Support?

Mw sales supportAls Medewerker Sales Support ondersteun jij de managers van ons bedrijfsonderdeel Workforce Management. Je bent de vraagbaak voor de managers en zoekt zaken voor hen uit. Deze Sales support functie is een nieuwe functie die je geheel zelfstandig vorm en inhoud kunt geven.

Wij zoeken een Medewerker Sales Support in de volgende plaats: Breda.

 

 

Aan de slag als Recruiter?

Als Recruiter ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de continue instroom en inzet van flexcollega's. Je zorgt ervoor dat we altijd voldoende topkandidaten in de pool hebben. Hands-on en een echte aanpakker.

 

Wij zoeken Recruiters in de volgende regio's: Sliedrecht. Eindhoven.

 

 

Aan de slag als Klantcoördinator?

Als Klantcoördinator voel je je helemaal thuis in de uitzendbranche. Je coördineert dagelijks de planning en organisatie voor de diverse locaties van de klant in het land, afgestemd op de behoefte van de klant. Jij neemt initiatief en pakt verbeterpunten aan.

 

Wij zoeken een Klantcoördinator in de volgende plaats: Midden-Nederland.

 

Aan de slag als Sales Intercedent?

Sales IntercedentDeze baan vraagt om een sales attitude. Om te levellen met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Om daadkracht. Om servicegerichtheid. Om energie, 

 

Wij zoeken Sales Intercedenten in de volgende plaatsen: HoutenHeerlen. Harderwijk. Groningen. Weert.

 

 

Aan de slag als Inhouse Intercedent?

Inhouse IntercedentWij zijn op zoek naar een dynamische en flexibele inhouse intercedent die goed kan plannen. Als inhouse intercedent zit je letterlijk bij de klant in huis. 

 

Wij zoeken een Inhouse Intercedent in de volgende plaats: Maarssen. Sliedrecht.

 

 

Aan de slag als Recruitment Consultant?

Medewerker Financiële Administratie

Wij zijn op zoek naar een Recruitment Consultant. Een vak volwassen netwerker die bruist van de energie en precies de juiste kandidaat weet te vinden. Zelfsturend en een echte aanpakker!

Wij zoeken een Recruitment Consultant: Landelijk.