Interne vacatures

Actief Werkt! gaat Nederland veroveren. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Beschik jij over commercieel talent en wil jij graag jouw creatieve ideeen kwijt? Samen op weg naar de top 10 uitzendbureau's? Kom dan werken bij het meest persoonlijke uitzendbureau van Nederland.

 

Aan de slag als Vestigingsmanager?

Manager

Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw vestiging. Je bent een echte ambassadeur en vindt het een uitdaging om omzet te genereren. Je bent een prettige persoonlijkheid en hebt een echte ondernemersgeest. 

 Wij zoeken Vestigingsmanagers in de volgende plaatsen:  Friesland. Flevoland,

 

 

Aan de slag als Recruiter?

Als Recruiter ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de continue instroom en inzet van flexcollega's. Je zorgt ervoor dat we altijd voldoende topkandidaten in de pool hebben. Hands-on en een echte aanpakker.

Wij zoeken Recruiters in de volgende regio's:  Nijmegen

 

 

Aan de slag als Intercedent of Inhouse Intercedent?

Deze baan vraagt om een sales attitude. Om te levellen met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Om daadkracht. Om servicegerichtheid. Om energie. Jij bent servicegericht en gaat net zo lang door tot je jouw doel hebt bereikt.

Wij zoeken een Intercedent of Inhouse Intercedent in de volgende plaatsen: DrontenTerneuzen. Tilburg. Leeuwarden.  Eindhoven. Oss. Drachten. Heerlen.  Rotterdam. Twello. Groningen.  Rotterdam. Hengelo. Maarssen.

 

 

Aan de slag als Werving & Selectie Consultant?

Medewerker Financiële Administratie

Wij zijn op zoek naar een Recruitment Consultant. Een vak volwassen netwerker die bruist van de energie en precies de juiste kandidaat weet te vinden. Zelfsturend en een echte aanpakker!

 Wij zoeken een Recruitment Consultant in de volgende plaats: Midden-Nederland.

 

 

 

Aan de slag als Marketing Manager?

Vacature Marketing ManagerWij zijn op zoek naar een energieke Marketing Manager. Met jouw passie voor de uitzendbranche ga jij samen met het jonge team een heel waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.

Wij zoeken een Marketing Manager in de volgende plaats: Breda

 

 

 

 

Aan de slag als Accountmanager Techniek?

Als Consultant Techniek scoor je niet alleen nieuwe klanten, je beheert ze ook. Je hebt een passie voor techniek. We hebben namelijk een hele regio te veroveren.

Wij zoeken een Consultant Techniek in de volgende plaats: Weert.