Interne vacatures

Actief Werkt! gaat Nederland veroveren. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Beschik jij over commercieel talent en wil jij graag jouw creatieve ideeen kwijt? Samen op weg naar de top 10 uitzendbureau's? Kom dan werken bij het meest persoonlijke uitzendbureau van Nederland.

 

Aan de slag als Vestigingsmanager?

Manager

Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw vestiging. Je bent een echte ambassadeur en vindt het een uitdaging om omzet te genereren. Je bent een prettige persoonlijkheid en hebt een echte ondernemersgeest. 

Wij zoeken Vestigingsmanagers in de volgende plaatsen: Flevoland, Houten. Tilburg

  

 

Aan de slag als Intercedent of Inhouse Intercedent?

Deze baan vraagt om een sales attitude. Om te levellen met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Om daadkracht. Om servicegerichtheid. Om energie. Jij bent servicegericht en gaat net zo lang door tot je jouw doel hebt bereikt.

Wij zoeken een Intercedent of Inhouse Intercedent in de volgende plaatsen: 

DrontenTerneuzen. Leeuwarden. Eindhoven. Oss. Drachten. Heerlen. Rotterdam. 
Twello. Rotterdam. Zoeterwoude. Hardinxveld-Giessendam. Breda.

 

Aan de slag als Klantcoördinator?

 Wij zijn op zoek naar een klantcoördinator. Iemand die zich helemaal thuis voelt in de uitzendbranche. Je zorgt samen met jouw team voor een optimaal resultaat.

 

Wij zoeken een Klantcoördinator in de volgende plaats: Eindhoven.

 

 

Aan de slag als Marketing en Promotion Support

Wij zijn op zoek naar een Marketing en Promotion Support. Een echte doener die de uitzendbranche goed snapt. samen met het team ga jij een waardevolle bijdragen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.

Wij zoeken een Marketing en Promotion Support in de volgende plaats: Breda

 

 

Aan de slag als Marketing Manager?

Vacature Marketing ManagerWij zijn op zoek naar een energieke Marketing Manager. Met jouw passie voor de uitzendbranche ga jij samen met het jonge team een heel waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.

Lees verder!