Interne vacatures

Actief Werkt! gaat Nederland veroveren. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Beschik jij over commercieel talent en wil jij graag jouw creatieve ideeen kwijt? Samen op weg naar de top 10 uitzendbureau's? Kom dan werken bij het meest persoonlijke uitzendbureau van Nederland.

 

Aan de slag als Vestigingsmanager?

Manager

Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw vestiging. Je bent een echte ambassadeur en vindt het een uitdaging om omzet te genereren. Je bent een prettige persoonlijkheid en hebt een echte ondernemersgeest. 

 Wij zoeken Vestigingsmanagers in de volgende plaatsen: Friesland. Flevoland, Houten, Weert.

 

 

Aan de slag als Manager in opleiding?

Ben jij een aankomend manager vol pit en energie? Samen met de manager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging.  Na een uitgebreid inwerktraject zorg je samen met jouw team voor een perfecte dienstverlening.

 

Wij zoeken een Manager in opleiding in de volgende plaats: Rotterdam.

 

 

Aan de slag als Corporate Recruiter?

Als Corporate Recruiter ben je een echte netwerker die van scoren houdt. Je bent een prettige gesprekspartner die graag ergens de schouders onder zet. Je hebt kennis van de huidige uitzendbranche en bent prestatiegericht.

 Wij zijn op zoek naar een Corporate Recruiter in de volgende plaats: Noord- Oost en Midden- Nederland.

 

 

Aan de slag als Commercieel Management Assistent?

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Management Assistent. Jij bent het verlengstuk van de managers. Jij bent een vooruitdenkende professional. Een ontzorger pur sang. Jij hebt kennis van de uitzendbranche en wil vol energie aan de slag!

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Management Assistent in de volgende plaats: Breda.

 

 

Aan de slag als Procesmanager?

Als Procesmanager focus jij je op de optimalisatie van onze processen, zowel intern als bij onze klant. Je bent ervan overtuigd dat verbetering altijd en overal mogelijk is en bent hierin coachend naar anderen toe!

 

Wij zoeken een Procesmanager in de volgende plaats: Midden-Nederland

 

 

Aan de slag als Recruiter?

Als Recruiter ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de continue instroom en inzet van flexcollega's. Je zorgt ervoor dat we altijd voldoende topkandidaten in de pool hebben. Hands-on en een echte aanpakker.

 Wij zoeken Recruiters in de volgende regio's: Den Haag. Tilburg, Utrecht.

 

 

Aan de slag als Intercedent of Inhouse Intercedent?

Deze baan vraagt om een sales attitude. Om te levellen met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Om daadkracht. Om servicegerichtheid. Om energie. Jij bent servicegericht en gaat net zo lang door tot je jouw doel hebt bereikt.

 Wij zoeken een Intercedent of Inhouse Intercedent in de volgende plaatsen: BredaDen HaagEindhoven. Groningen. Harderwijk. Hengelo. Houten. Sliedrecht. DordrechtRoosendaal. Terneuzen.

 

 

Aan de slag als Recruitment Consultant?

Medewerker Financiële Administratie

Wij zijn op zoek naar een Recruitment Consultant. Een vak volwassen netwerker die bruist van de energie en precies de juiste kandidaat weet te vinden. Zelfsturend en een echte aanpakker!

 

Wij zoeken een Recruitment Consultant in de volgende plaats: Midden-Nederland.

 

 

Aan de slag als Medewerker Supportdesk?

Mw support

Als Medewerker Supportdesk ben jij een echte teamspeler die alles uit de kast trekt om collega's kunnen ontzorgen. Jij vertaalt gebruikerswensen naar mogelijkheden en draagt oplossingen aan.

 

Wij zoeken een Medewerker Supportdesk in de volgende plaats: Breda.

 

 

 

Aan de slag als Consultant Techniek?

Als Consultant Techniek scoor je niet alleen nieuwe klanten, je beheert ze ook. Je hebt een passie voor techniek. We hebben namelijk een hele regio te veroveren.

 

Wij zoeken een Consultant Techniek in de volgende plaats: Weert.