Werken bij Actief Werkt!

Uitzendbureau Actief Werkt! groeit hard. Zo hard dat we snel nieuwe collega’s nodig hebben. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om voor één van de leukste uitzendbureaus van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Ontmoet onze collega's                      Direct naar de interne vacatures


Werken bij ons uitzendbureau

Bij uitzendbureau Actief Werkt! werken mensen vol lef, een goede dosis nieuwsgierigheid, flexibiliteit en ambitie. Wij zetten ons letterlijk in voor mensen die op zoek zijn naar een baan. We zijn als uitzendbureau overal bereikbaar en altijd in de buurt door onze focus op mobiel en online.

Onze cultuur

Actief word je niet. Dat ben je. Het is een mentaliteit, een manier van werken. Actief is voortvarend, bedrijvig, altijd op zoek. Naar de beste mensen, de beste bedrijven en de beste combinaties. Actief is dynamisch. Energiek. Altijd in beweging. Nijver. Noest. Aanpakkers. Harde werkers. Mensen zijn actief. 

Onze salesmanagers en intercedenten zijn actief. Geen dag is hetzelfde. We zijn actief op zoek. Naar oplossingen. Nieuwe manieren. Ingangen. Samenwerking. Wij zijn Actief. Op de arbeidsmarkt. In uitzenden. Flexwerk. Bemiddelen. Detacheren. Payroll. 

Actuele vacatures bij uitzendbureau Actief Werkt!

We zoeken versterking in verschillende delen van het land en ook in uiteenlopende functies. 

Bekijk de actuele vacatures bij Actief Werkt!

 

Dit zijn de veelgestelde vragen

Wat maakt Actief Werkt! een goede werkgever?

Veel! Naast verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, bieden wij ook leuke teamuitjes, nemen we deel aan sportieve evenementen en staan we open voor jouw initiatieven. Daarnaast willen wij met jou groeien: wanneer het bedrijf groeit, groeien ook jouw verantwoordelijkheden. Daarom verzorgen wij reguliere feedbackgesprekken en bieden wij interne en individuele trainingen.

 

Je bent aangenomen, gefeliciteerd! Wat mag je verwachten de komende tijd?

Iedere nieuwe medewerker die bij ons begint neemt deel aan het inwerkprogramma. Collega’s vertellen jou over de verschillende diensten en werkprocessen binnen Actief Werkt! Dit wordt ondersteund met e-learning. Zo begin jij goed voorbereid aan je nieuwe baan!

Ik heb gereageerd op een vacature, wat nu?

Ons recruitmentteam staat te popelen om je sollicitatie zo snel mogelijk te beoordelen. Als je sollicitatie bij een van onze openstaande vacatures past, zullen we je dat telefonisch of per e-mail laten weten en je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Biedt Actief Werkt! stages aan?

Ja! Stagiaires zijn bij ons van harte welkom, zowel op het hoofdkantoor in Breda als onze vestigingen, verspreid over heel het land. Als stagiair krijg je vanaf dag één werk dat ertoe doet. Wij geven je de aandacht en doen er alles aan om jouw talent te laten groeien. Uiteraard leren we ook graag van jou. Laat zien wat je kunt en beleef een leerzame en leuke tijd. We zoeken talentvolle en zelfstandige studenten die graag werkervaring willen opdoen in de uitzendbranche.

Volg jij een opleiding administratie, communicatie, HR of commerciële economie op MBO of HBO niveau? Bekijk onze openstaande stageplaatsen of stuur een mail naar job@actiefwerkt.nl t.a.v. Kelly Keizer, onze Corporate Recruiter.

 

Ik zie geen vacature die op dit moment bij mij past, maar zou graag voor Actief werken. Wat kan ik doen?

Stuur ons dan gerust een open sollicitatie en laat daarbij weten hoe je een bijdrage kan leveren aan Actief Werkt!

Hoe kan ik voor een functie bij Actief Werkt! solliciteren?

De beste manier om bij ons te solliciteren, is door naar onze vacaturepagina te gaan. Zie je een leuke vacature? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het reactieformulier in. Je kan ook je sollicitatie per e-mail versturen naar jobs@actiefwerkt.nl. Contactpersoon voor sollicitaties is onze Corporate Recruiter Kelly Keizer, M 06-53681912