Menu

Recruiter of intercedent worden

Werk jij momenteel in de retail, reis, horeca of hospitality sector en wil jij meer uit je kwaliteiten halen? Of ben jij juist helemaal klaar met de onregelmatige werktijden en slechte arbeidsvoorwaarden? Ga dan aan de slag als intercedent bij Actief Werkt!. Als intercedent (ook wel recruiter genoemd) ga jij op zoek naar de beste kandidaten voor onze klanten. Actief Werkt! zit met zo’n 70 vestigingen altijd bij jou in de buurt.

Bekijk de vacature

Waarom intercedent worden?

  • Afwisseling: Als intercedent heb je veel afwisseling in je werkzaamheden. Je werkt voor verschillende klanten en spreekt iedere dag andere mensen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: Alles is goed voor je geregeld rondom bijvoorbeeld je pensioen, laptop, telefoon, etc. Daarnaast bieden we leuke uitjes, bonussen en andere interessante regelingen.
  • Regelmatige werktijden: In tegenstelling tot het werk in de retail, reis, horeca en hospitality sector heb je als recruiter regelmatige werktijden. Hierdoor hoef je niet meer in de avonden of in het weekend te werken.
  • Ontwikkelmogelijkheden: Wij vinden de groei van onze mensen belangrijk. Daarom bieden we je ook de mogelijkheid om je associate degree te halen op kosten van Actief werkt!

Werkzaamheden van een recruiter? 

Als recruiter ga jij op zoek naar de geschikte kandidaat voor onze klanten. Dit doe je door mensen te enthousiasmeren voor een functie, te screenen en intakegesprekken te houden. Daarnaast bel je referenten na, houd je je bezig met de personeelsplanning en onderhoud je het contact met de klant en ons uitgezonden personeel. Je hebt dus veel afwisseling in je werk en bent veel met mensen bezig. Zo komt jouw ervaring uit de retail, horeca, reis of hospitality branche goed van pas!

Waarom recruiter worden bij Actief werkt!?

  • Best workplace: Bij Actief Werkt! komt het personeel op de eerste plaats.
  • Work hard, Play hard: Wij vieren onze succes door onder andere leuke teamuitjes, spetterende feesten én gave weekendjes weg!
  • Bonusregelingen: Wij vinden dat goede prestaties beloond moeten worden met bonussen.
  • Persoonlijk keuze budget van 2%: Dit keuzebudget is in te zetten voor meer vrije tijd of meer salaris. Zo kan je zelf bepalen wat jij belangrijk vindt.
  • Ficsfree: Wij bieden een interessante bruto-netto regeling. Hiermee ontvang je hoge kortingen op elektronica, sportabonnementen of fietsen.

Bekijk de vacature

Over Actief Werkt!

Onze kernwaarden zijn persoonlijk, ondernemend en mét elkaar. Daarnaast zijn we ambitieus en willen we blijven groeien. Onder tussen hebben we al zo’n 70 locaties door het hele land en zijn we een van de 10 grootste uitzendbureaus van Nederland geworden.

Wij zijn groot, maar ook klein. Op onze locaties hangt een gezellige en informele werksfeer, waar iedereen voor elkaar klaar staat. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom komen sollicitanten altijd eerst bij ons langs voordat ze aan de slag gaan. Wij geloven in de kracht vaan online en fysiek contact combineren. Zo ben je als intercedent ook meer betrokken bij de mensen die je uitzend.

Intercedent opleiding

Om intercedent te worden bij Actief werkt! heb je geen specifieke opleiding nodig, wel vragen we om HBO werk- en denkniveau. Dit betekent echter niet dat je ook een HBO opleiding dient te hebben afgerond.

Wanneer je start bij Actief werkt! krijg je de eerste paar dagen een inwerkprogramma op ons hoofdkantoor in Breda. Je krijgt van ons de overnachting en het eten. Tijdens het inwerkprogramma word je samen met andere nieuwe collega’s meegenomen in de basis werkzaamheden en systemen.

Daarna zullen jouw collega’s je verder meenemen in het werk als intercedent. Uiteraard worden er nog wel trainingen en cursussen geboden zodat je volgende stappen kunt zetten wanneer jij hieraan toe bent. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Daarom heb je ook één keer in de 6-8 weken een 1-op-1 gesprek met jouw leidinggevenden om jouw wensen en ontwikkelmogelijkheden door te nemen. Zo kan jij groeien in jouw tempo!

Bekijk de vacature en solliciteer!

Bekijk de vacature