Menu

Werken bij Actief

Onze organisatie groeit hard. Daarom hebben we veel nieuwe collega's nodig. 
Ben jij benieuwd naar onze interne vacatures en wil je weten hoe het is om bij één van de leukste uitzendbureaus van Nederland te werken? Lees dan snel verder!

Onze kernwaarden zijn Persoonlijk, Dichtbij en Doen! Daar staan we voor. Voorop staat dat je vooral jezelf kunt zijn en plezier in je werk moet hebben. We zijn daarom niet voor niks uitgeroepen tot een “Best Workplace”. Dat maakt ons uitzendbureau zo leuk!

We zijn ambitieus en blijven groeien en hebben nu zo'n 60 locaties door het hele land. Het investeren in relaties is waar het in ons vak om draait. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor flexkrachten en collega’s. We staan graag klaar voor elkaar. Want dan presteer je het best. Voor elkaar.

Actief Werkt! bemiddelt voornamelijk in de branches productie, logistiek, administratie en schoonmaak. Actief Techniek bemiddelt flexkrachten in de bouw en techniek. Op onze werken bij websites vind je alle openstaande vacatures, leuke filmpjes, foto's en ontmoet je je toekomstige collega's!

 Werken bij Actief Werkt!

 Werken bij Actief Techniek

Ben je nieuwsgierig geworden? Als we elkaar gesproken hebben ben je waarschijnlijk enthousiast. Dat krijgen we vaak terug van onze sollicitanten. We gaan graag met jou in gesprek!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Anouk van Thoor via 06-19294963.